Jól látom, a fideszesek az orosz életszínvonalat támogatják a norvég, osztrák, holland lippsi hanyatlással szemben, mivel oroszpárti a többségük?
Az általad említett népek SOHA nem akarják, hogy mi is úgy éljünk mint ők.
Jobb lenne, ha ezt tudná végre mindenki.
Hogy lehet valaki német-párti a holokauszt után?
Én nem érzékelem, hogy valaki német vagy osztrák, norvég, holland párti lenne. De azt sem, hogy ezek a népek éppen lemészárolnak ártatlan embereket és atomháborúval fenyegetőznek.
Ellenben a fideszesek között kiemelkedőn3k érzékelem a kinyilvánított orosz pártiságot. Attól függetlenül, hogy mi jó vagy nem jó a magyar gyermekeink jövőjének és az erkölcsi érzék kinél oroszpárti, kinél nem, a kérdés, hogy ugye az oroszpárti fideszesek orosz életszínvonalat tekintik követendő példának?
"De azt sem, hogy ezek a népek éppen lemészárolnak ártatlan embereket és atomháborúval fenyegetőznek."
Az orosz NÉP is mészárol ártatlan embereket és fenyegetőzik atomháborúval?
Az orosz-pártiság nem azt jelenti, hogy az orosz életszínvonalat tekintik követendő példának.
Nehéz atomháborúval fenyegetni annak, akinek nincs egyáltalán nukleáris fegyvere XD Kérdező, erre még sosem gondoltál?
Amúgy én a moszkvai életszínvonallal kiegyeznék, magasabb mint az átlag magyar. Ha már nagyon beakadt neked ez az életszínvonal (Nem, továbbra sem az a kérdés, ki milyen életszínvonalat szeretne, amikor diplomáciáról van szó, felejtsd el ezt a marhaságot.)
2: a felsoroltak mellett: a jelen és a közelmúlt ukrajnája olyan szinten gyűlöli az ottani magyarságot, hogy nem értem, hogyan lehet annyira szemellenzős valaki, hogy ezt észre sem veszi.
És az egyelőre legyen "n" nélkül, úgy értelmes is a mondat. Az első mondatod kijelentés, miért tettél a végére kérdőjelet?
#19 👍
Egyébként népet könnyű manipulálni, és úgy tűnik, hogy a magyaroknak ez így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!