Jól látom, a fideszesek az orosz életszínvonalat támogatják a norvég, osztrák, holland lippsi hanyatlással szemben, mivel oroszpárti a többségük?
Figyelt kérdés
Vagy a "török luxus életszínvonalat" irigylik?2022. okt. 2. 19:25
1/23 anonim válasza:
Nem, csak az egybites ellenzékiek gondolják azt, hogy gazdasági és diplomáciai kapcsolatok azt jelentik, ki milyen életszínvonalat szeretne.
2/23 anonim válasza:
Számomra egyenlőre rejtély, hogyan lehet valaki 56 és 40 év megszállas után oroszparti?
Komolyan nem ertem.
3/23 anonim válasza:
Ez nem ugyanaz a hatalom.
Amúgy meg ennyi erővel hogy lehet valaki osztrák-párti 1848 után?
4/23 anonim válasza:
2: Komolyan nem értem, hogy hogy nem fogja fel valaki, hogy a kommunista SZU már rég eltűnt, és most egy nemzeti Oroszország van már? (56-ba amúgy az ukrán pártfőtitkár utasította az Ukrajnában állomásozó Vörös Hadsereget, hogy hatoljon be Magyarországra.)
5/23 anonim válasza:
#3-as - az orosz megszállást saját bőrömön éreztem.
Most sem bírom őket.
6/23 anonim válasza:
Nem oroszpárti a többségük a fideszeseknek, inkább a mi hazánk dk és jobbik szavazótábora.
7/23 anonim válasza:
A nyugati pénzes életmód 300 év kizsákmányolás gyarmatosítás és gyilkolás eredménye. Igen,inkább a tisztes szegenyseg, mint gyilkos rablóbanda.
8/23 anonim válasza:
5: Oroszország sosem szállta meg Magyarországot. Ha te az Ukrán Frontot orosznak hívod, rólad állít ki szegénységi bizonyítványt.
9/23 anonim válasza:
Csak itt voltak és b@sztak elmenni évtizedekig.
Lehet nem a megszállás a legjobb kifejezés de
ha elég öreg vagy érteni kéne miről beszélek, nem szavakon
lovagolni.
10/23 árokpart válasza:
7-es Jaj! Már réges-régen Ausztriával és Svájccal kellene konföderációban lennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!