Ha nagy az inflácio mi okból nem tudnak spórolni az emberek?
Figyelt kérdés
Elsősorban válság van ez tény de a piac emeli az árakat és azután megy minden fel. Úgy tűnik az embereknek mégis van pénze mert az árak mennek felfelé. Ha radikálisan vissza esne a fogyasztás akkor olcsóbb lenne minden ehhez viszont tudatosabban kellene vásárolni. Én már elkezdtem a spórolást csak annyit veszek amennyire szükségem van. Válságos időkben ez az alap.2022. okt. 2. 12:26
11/20 anonim válasza:
Tudok spórolni, nem járok tömegközlekedéssel, nincs autóm, nem járok moziba, nem járok szórakozni, nem vállamat gyereket, csak alapvető élelmiszert veszek, azt is annyit amennyit aznap elfogyasztok, gyerekkoromban voltam utoljára nyaralni, most 50 éves vagyok, így tudok egy keveset félre tenni.
12/20 anonim válasza:
Még annyi szüleim meghaltak, örököltem utánuk egy lakást, kevés hitellel kivásároltam a testvéremet belőle. Lehet itt spórolni.
13/20 anonim válasza:
"Úgy tűnik az embereknek mégis van pénze mert az árak mennek felfelé."
Nem azért mennek felfelé az árak, mert az embereknek van pénze, hanem mert egyre több a cégek kiadása, ez pedig megjelenik az áraikban.
14/20 anonim válasza:
És mégis miről szól az életed?
15/20 anonim válasza:
Arról reggel felkelek dolgozok, hazajövök lefekszek, reggel felkelek, dolgozom ez tart péntekig, szombaton másodállás.
16/20 anonim válasza:
Ezt nem nevezném életnek, ne haragudj.
18/20 anonim válasza:
Pedig ezt várják tőlünk 30 éve, nem akartam maffiózó lenni lehettem volna megvolt hozzá a kapcsolati rendszerem, csak hittem egy jóban. Ma már másképp csinálnám ha újra 18 éves lennék, most embereket csempésznék.
19/20 anonim válasza:
Csak egy Sith gondolkodik végletekben.
20/20 MolotovPunk válasza:
Ha Európa egyik legalacsonyabb minimálbérrel rendelkező és e mellet a legmagasabb adó kulcsú országban élsz, akkor sokat nem segít se a spórolás sem a több munka. Mellesleg gyengék a magyar fizetések, még minimálbér felett is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!