Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Némileg speciális esetben...

Némileg speciális esetben (lásd lenn) számomra nem teljesen világos, hogy a népszámlálás lakáscím vagy személyi azonosítás alapján zajlik?

Figyelt kérdés
Albérletben lakom (nem bejelentett), a szülőm pedig évekkel ezelőtt eladta a lakását, de az állandó lakcímem papíron (praktikus okokból) még ott maradt. Most ugye az albérletbe ahol lakom, megérkezett a levél, abban van a belépőkód. Ha a főbérlő erre a lakcímre vonatkozólag a saját belátása szerint kitölti (pl. hogy a lakás üres), akkor mivel én névvel nem jelenek meg (értelemszerű, hogy a szülőm régi lakásának kitöltésében nem leszek benne), akkor utólag engem felkereshetnek névre szólóan a lakcímadatok alapján, vagy megbüntetnek? Úgy vettem le, hogy lakáscím alapon kell kitölteni, de ugye van egy személyi része is névvel, adatokkal. Nem vagyok renitens, vagy bűnöző, egyszerűen fikarcnyit sem bízom a jelenlegi rezsimben, nem akarom, hogy kiderüljön, életvitelszerűen itt lakom, ennyi van mögötte.
2022. okt. 1. 13:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Köszönöm, hogy engem is lebűnözőztél, te utolsó féreg ge_i, képzeld már el, hogy rohadtul ki vagyunk ám szolgáltatva a tulajoknak, nem rajtunk múlik, be leszünk-e jelentve, ha csak olyan embertől vennék ki lakást, aki hajlandó bejelenteni, akkor hajléktalan lennék. Én mondjuk pont ezért töltöttem ki magamat a valós lakcímemen, a valós adatokkal, és biztatok mindenkit, hogy tegyen így, párszázezer tulajt úgyse fognak megbírságolni, miután belengették, hogy hú, de névtelen az egész, és legalább megtudja ez a söpredék banda, hogy itt létezünk azért párszázezren, önkormányzati szavazati jog, meg orvosi ellátás nélkül ott, ahol élünk.
2022. okt. 2. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!