Mi lesz a népszámlálás után?
Öhm... Istenhez tartozó, de nem vallásos emberek? Mivan?
Mi a kérdés?
Még mielőtt gyártanád a konteót:
Nem azért lesz törölve a kérdésed, mert el akarnak hallgattatni, hanem szimplán csak azért, mert ez nem egy kérdés, nem derült ki mit akarsz megtudni.
“ Öhm... Istenhez tartozó, de nem vallásos emberek? Mivan?”
Vallásos = Vasárnapi keresztény, aki elmegy mert ezt a hagyományt látta a szüleitől
HÍVŐ = Aki próbál Jézushoz hasonlóan élni, és rendszeresen olvas Bibliát, vagy érdeklődik a hit iránt, vagyis vonzza Isten megismerése és Jézussal való közösség
4es, oké, ezt tudom... bár melyik ember az, aki ezt megítéli?:D
Vizont a kérdező nem ezt írta. "Istenhez tartozó", de nekem eléggé úgy tűnik, hogy nem a klasszikus kereszténségről beszél..
Kedves 3-as felhasználó!
Csak azt akartam megtudni, hogy mi lenne a népszámlálás után és túlragoztam. Szóval ne haragudj, ha esetleg nem értetted a kérdésem. Legközelebb erre figyelek! Egyébként hogyha már itt írok, hogyan tudnám kitörölni ezt a kérdést?
"Mindannyian meghalunk!"
Hát ez az egy, népszámlálástól függetlenül, tagadhatatlan.
Amúgy meg mit akarsz kérdezni???
Nem tudod kitörölni. A modik törlik vagy jelentés alapján, ha jogosnak ítélik, vagy küldesz nekik mailt, hogy töröljék ki. Annyi faxnit meg nem ér, elfér ez itt.
És hát mi lenne utána? Összesítik az adatokat és statisztikákat cisnálnak.
Pl a vallásról szóló adatok alapján ítélik meg, hogy melyik eghyáz kapja meg az egyház titulust illetve a tagok száma alapján kapnak állami támogatást.
A különböző fogyatékosságokat is valahogy számba veszik... gondolom..
Meghát frissítik a népességre és annak eloszlására ovnatkozó adatokat. Pusztán az, ha felírják hány születés és halál van,a z nem elég, hiszen van ki-bevándorlás is, úgyhogy kell a pontosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!