A tegnapi abortuszpárti tüntetés nagyon cikire sikerült?
Figyelt kérdés
Igazából nem értem ezt a felhajtást, mert érdemben nem változott semmi. Aki abortuszt akar az bemegy, meghallgatja a szívhangot és utána elveteti a gyermeket. Miért kell ezt ennyire felfújni?
Szerintem azt ott tüntetők nagyrésze el sem olvasta a törvényt és ez a sok alpári szöveg("Sándor, Sándor tunj a p.námból") csak továbbrontotta az egésznek a színvonalát és komolytalanná tette a kiállást.
2022. szept. 30. 10:32
21/24 anonim válasza:
#20 te nem vagy normális. Az abortusz pártiak (amúgy angolul nagyon helyesen pro-choice-nak hívják) lennének agresszívak? Ők álldogálnak úgy a templomok mellett, és uszítanak, meg kiabálnak, ahogy az abortuszellenesek táboroznak le abortuszklinikák előtt és bántalmazzák verbálisan a nőket, akik oda bemennek?
22/24 anonim válasza:
#21 Gratulálok. a két szélsőségből te csak az egyiket vagy hajlandó észrevenni. Nem semmi!
23/24 anonim válasza:
#22 hol mennek oda a pro-choice emberek a szülésre kényszerítő embereket bántalmazni?
24/24 anonim válasza:
20 olyan még mindig nincs, hogy abortusz párti. Ahogyan élet védő sem létezik... Pont, hogy döntés pártiak. Azért tüntetnek, hogy szabadon megtehessék, nem azért, hogy mindenkinek meg kelljen tenni szerintem ülj be pár biosz órára, és utána oszd a meg nem lévőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!