A tegnapi abortuszpárti tüntetés nagyon cikire sikerült?
Igazából nem értem ezt a felhajtást, mert érdemben nem változott semmi. Aki abortuszt akar az bemegy, meghallgatja a szívhangot és utána elveteti a gyermeket. Miért kell ezt ennyire felfújni?
Szerintem azt ott tüntetők nagyrésze el sem olvasta a törvényt és ez a sok alpári szöveg("Sándor, Sándor tunj a p.námból") csak továbbrontotta az egésznek a színvonalát és komolytalanná tette a kiállást.
Szánalmas ez a sárdobálás meg egymás minősítgetése az érvek helyett, de mondjuk gondoltam, hogy nem is lesz meg a megfelelő szintű vitakultúra ilyen érzékeny kérdésekben.
Mindegy, a törvény megvan együtt kell vele élni ha tetszik, ha nem.
"Úgyis talál egy neki fontosabb problemát (fontos probléma egyenlő engem érint)"
Valóban nem érint, mert én nem estem teherbe az elmúlt 46 évben úgy, hogy nem akartam volna, most meg már eleve kicsi az esélyem rá.
Viszont az országban mindenkit érinti az emelkedő élelmiszerárak, a megfizethetetlen fűtésszámla, a benzinárak, az elértéktelenedő forint, a korrupt kormány. De nem ezek miatt mennek utcára, hanem azért, mert esetleg meg kell hallgatni a baba szívhangját, ha el akarják vetetni. Szerintem ez szánalmas.
Sajnos igazad van kérdező, nincs vitakultúra, bár az várható volt, hogy ebben a kérdésben nem igazán tudnak az emberek normálisan véleményt alkotni.
#19 Hiába írod le többször, akkor is abortusz pártiak.
Csak nézd meg az amcsiknál tüntető agresszív nőnemű lényeket! Kizárt hogy nekik választási lehetőségük lenne és ehhez ragaszkodnának, mert senki nem akarja őket lefektetni.
Pont azért jön ki nagyon jól, hogy abortusz pártiak és nem döntés pártiak amit itt is csinálnak az új rendelet módosítása miatt. Az ugyanis pont segíti a helyes döntést, hogy megismerhetsz egy ennyire fontos információt, hogy a magzat amit épp abortálni készülsz az bizony él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!