Miért példálózik sok nem kormánypárti szavazó egy fikcionális párttal az előző választások kapcsán?
Figyelt kérdés
A nem kormánypártit, azért nevezem így, mert nem feltétlen baloldali valaki attól hogy nem szimpatizál a kormánnyal, de egy dolgot nem értek meg amit gyakran látok ilyen 444, meg telex kommentszekcióban. Hogy hova kellett volna tegyem azt a rohadt voksom, hogy itt se válság ne legyen, a valuta stabil legyen, a fizetésem hirtelen duplájára, de akár triplájá növekedjen, hogy mindenkinek jó legyen egytől-egyig, és hogy minden szép és jó legyen? Mert jelen állapotban volt egy összefogás teljesen röhejes alakokkal, akiknek még kampányuk is alig volt meg úgy en bloc nem tudtam volna ellenzéknek nevezni ( a Vonás jobbikot annál inkább ). Volt egy Mi Hazánk egy hasonlóan jobboldali párt, és egy MKKP, ja meg persze a jelenleg regnáló kormány. Közülök kik hozta volna el Magyarország megváltását, és minden téren való fejlődését? Csak kérdem, mert egyszerűen nem tudom elképzelni.2022. szept. 30. 00:51
1/4 anonim válasza:
Én a Mi Hazánkot támogatom.Biztos sok dolgot tudtak volna másképp csinálni, de egyértelműen sokkal nem lenne jobb a helyzet a jelenleginél, akárki lenne kormányon.Ez jó pár évbe beletelne, mire valamennyire stabilizálódhatna az ország és fejlődhetne.
2/4 anonim válasza:
Senki nem hozott volna semmilyen megváltást, sőt, de fikázni mindig egyszerű.
3/4 anonim válasza:
Ezen a választáson ez már mindegy volt, kire teszed az X-et. Ha az általad felsoroltakat szeretted volna elkerülni, akkor a 2014-es és 2018-as választásokon a fideszen kívül szerintem bármelyik pártra tehetted volna, mert már az is visszább tudta volna fogni a fidesz szabadrablását, ha nincs meg a 2/3-uk. Így, hogy teljhatalommal tönkreb.szták az országot, kiürítették az államkasszát, megduplázták az államadósságot, tönkrevágták az ország külpolitikai megítélését, elérték, hogy visszatartsák az EU-s pénzeket, stb... így már bárki került volna most hatalomra, ez a szarlavina, ami még csak most kezd elérni minket, már elkerülhetetlen lett volna. Ezt korábban kellett volna megakadályozni, nem lett volna szabad hagyni, hogy másodszor is 2/3-a legyen a sáskahadnak.
4/4 Baluba válasza:
Tehát az az érved a Fidesz mellett, hogy 12 év alatt annyira elcseszték az országot, hogy már nincs ember a földön, aki azonnali gazdasági javulást tudna hozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!