Miért nem ír a balliberális sajtó arról, hogy az amerikaiak robbanthatták fel az Északi Áramlatot?
Ha beírjuk a gugliba, hogy "északi áramlat usa", egyetlen balliberális oldalt sem találunk a találatok között. Csak mandiner, origo, hirado.hu, magyarnemzet... - ők írnak erről.
A 444-en pl. ez a legutóbbi hír az amerikaiak kapcsán:
Bár, nekem gőzöm sincs, hogy mit jelent az, hogy balliberális sajtó, de én találtam róla cikket az interneten:
Első válaszolóra reagálva.
balliberális sajtó nem közöl tényként orosz propagandát.
Igen. Mert a balliberális sajtó amerikai propagandát közöl tényként.
Remélem tisztába vagy vele, hogy nem csak orosz propaganda létezik. :)
1. vagyok.
Igen, tisztában vagyok vele, viszont pont az Orosz-Ukrán háborúban az amcsi propaganda tűnt eddig megbízhatóbbnak. Ahol ellentámadásról cikkeztek pl, ott valóban történt ilyen.
"Joe Biden korábban arról beszélt, hogy Amerika véget vet az Északi Áramlatnak.
Az USA elnöke orosz propagandista, vagy ő is csak hülyeséget beszélt?"
Hát tőle azért láttunk már jó pár hülyeséget az elmúlt években, az ténykérdés...
Egyébként meg nyilván a balosok nem írnak semmi olyasmiről, ami nekik kicsit is kellemetlen. Ilyen a propagandasajtó... :)
""Megerősítjük az Oroszország illegális intézkedéseivel szembeni korlátozó intézkedéseinket. Tovább növeljük a nyomást Oroszországra, hogy fejezze be agresszív háborúját."
Azt, hogy Orbán ezt aláírta pénteken, arról ugye beszámolt a jobboldali, nyilván nem propaganda sajtó? Én találom, de linkeljétek már ide, ha igen. Köszi előre is!
Minden olyan szankciót aláírtak, amely az ország érdekeit nem sérti.
A mostani szanciócsomagból a hollandok is kivetették a gyémánt importot.
"A mostani szanciócsomagból a hollandok is kivetették a gyémánt importot."
Nahát! A hollandok védik a saját érdekeiket?! Hogy jönnek ők ahhoz?!
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!