Képzeld, ők még azt is tudják, mit jelent ez. Sőt azok is, akik nem balliberálisok, mert vagyunk páran, akik a világot nem kétbitesnek látjuk.
És örülnénk, ha legalább ebben követnétek bennünket. Sokkal szebb lenne ez az ország, nem ilyen elnyűtt, lepusztult, igénytelen.
Én sem hittem volna 12 évvel ezelőtt, hogy a jobboldal fogja elárulni Magyarországot és az összes szövetségesünket (EU, NATO, V4), hogy a rossz politikájával megfosztja a Hazánkat az EU-s támogatásoktól, hogy a ruszkik mellé áll egy ilyen háborúban, amiben kárpátaljai magyarok menekülnek a szülőföldjükről és magyar katonák esnek el a harcban, hogy tönkreteszik és szétlopják az országot, hogy így befekszenek a multiknak!
Hogy a magyar emberekkel fizettetik Európa legmagasabb ÁFÁ-ját és a multiknak adják Európa legalacsonyabb, 9%-os multiadóját...
Pedig én HITTEM annak az orbán viktornak, aki még így beszélt:
"Mi az ajtót a nyugatnak kinyitottuk, az oroszoknak, a Szovjetuniónak és a kommunizmusnak meg ajtót mutattunk, és azt üzenjünk a jövőnek, hogy ne engedjék, hogy visszamásszanak az ablakon...
Lehet, hogy az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik, a demokráciát pedig nem lehet felülről irányítani, hanem csak az emberek szívéből nőhet ki..."
A fidesz országromboló, ez egyértelmű (korrupció, urambátyám ország). A Mi hazánk kb. Bulgária, Fehéroroszország szintjére süllyesztené az országot. Lesüllyedt pária ország lennénk.
Az ellenzék sem tenne csodát, de legalább nem Európa ellen van, amelynek része vagyunk.
Az ellenzék 2010 előtt már leszerepelt, élére veszítenek már 12 éve.
A Mi Hazánknak jó javaslataik vannak.
Neked az jelenti a fehér, keresztény nagycsaládosok támogatását, hogy a melegeket, cigányokat, feministákat kriminalizálják, üldözik, abuzálják?
Gratulálok, te is nagy keresztény vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!