Belenéztem egy kicsit... a "programjukba" Hát... Csipkerózsika jól megszúrta magát.
álmodozás mindenféle realitás nélkül.
Fogalmazd már meg nekem légyszíves, hogy pontosan mit is értesz "nemzeti érzelem" alatt.
Utána válaszolok.
24-es! Jó vicc! :D
Annyira hazafiak, hogy leszavaznak a Gyurcsány vezette baloldalra(igen, ő a főnök és ez nem Fidesz-propaganda).
25
Képzeld a balosok többsége nem rasszista mint a jobbosok Vitya vezetésével, aki tusványosi beszéde szerint még náci is.
Befógadóbbak, barátságosabbak.
Mondjuk bagoly mondja verébnek, a cigányokat, mondjuk úgy hogy én sem kedvelem túlzottan.
Tehát továbbra se bírod megfogalmazni, hogy mit jelent a "nemzeti érzelem".
De szerinted a MH-ban van, a balliberálisokban nincs.
Idézd kérlek a MH környezetvédelmi CSELEKVÉSI TERVÉT, ne az álmodozását, hanem azt, hogy mit tenne. Mert tök jól emlegetik, hogy a magyar vízbázis nemzeti kincs, csak éppen arról nem írnak, (vagy csak én nem láttam) hogy azt hogyan védik meg tudod: minőség és mennyiség.
Milyen környezetvédelmi politikájuk van?
Mert klímaválság van, de ahelyett, hogy ezzel foglalkoznak, többet beszélnek az LMBTQ-ról mint veszélyről, mint a klímaválságról.
De még ezer dologban sántít ez a baromság.
Megmondom őszintén, nem tudom, hogy mennyi köze van a Szent Korona Társasághoz (vagy tudom is én, mi a pontos neve, egyik olyan, mint a másik), de egyszer hallottam a tévében beszélni a vezetőjüket, hogy milyen szemétség az, hogy arra kényszerítik Magyarországot, hogy legyen aranytartaléka, meg devizatartaléka, és ezzel szemben el kellene azt költeni mindenféle fejlesztésre. (Ezt még jóval 2018 előtt mondták, tehát ha ők lettek volna hatalmon, akkor sem a világgazdasági válságot, sem a COVID-válságot sem a mostanit nem élnénk túl)
Ez aztán a felelős hazaszeretet, ez aztán a nemzeti érzelem!
Tudod, a hazaszeretet, a nemzeti érzelem nem csak melldöngetésből áll, hogy "én magyar vagyok", hanem felelősségből is. Nem csak ábrándozásból, hogy ilyen jót akarok, meg olyan jót akarok, azt az "izét" négy egyetemista max. két hét alatt bármikor megírhatta.
Csak "gratulálni" tudok!
Átfutottam. De nagyon nem fogok egy fosra (amit ahogy írtam, pár egyetemista néhány feles mellett pár nap alatt képes összehozni)
Szóval idézz lécccci!
Forrásokat, stb. szintén, mert úgy lesz gazdaságilag is fenntartható! De ne az legyen, hogy "nem lesz korrupció, nem lesz pazarlás, (tegyük fel, hogy tényleg) de ezerszer elköltik gondolatban az így megtakarított pénzt)
És azt még mindig nem írtad le, hogy mit jelent szerinted a nemzeti érzelem.
Most már azt se játszhatod el, hogy nem láttad ezt a kérdést, ill. a kérdés óta nem jártál az oldalon, tudsz erre egyáltalán válaszolni, vagy csak puffogtatod az üres frázist?
Eddig annyit lehetett kihámozni a nemzeti érzelem-jelentésedből, hogy
- Fúj LMBTQ
- Fúj feministák
- Fúj Gyurcsány
- Fúj liberálisok
- Fúj Fidesz
- éljen a Mi Hazánk
De ez nem fejezi ki azt, hogy mi a nemzeti érzelem. Vagy ennyi telik tőled?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!