A balliberális sajtó miért alig rejtett élvezkedéssel fogadja, hogy az EU-s pénzeket nem akarják odaadni?
Mert egy korrupt, autokratikus kormányt pénzelnek ezzel. Ideje, hogy visszavegyen Orbán a hibrid rezsimből.
Mert azt remélik - szerintem tévesen -, hogy a hatalmon levő bűnszervezetnek egy percig is fontosabb lesz az ország jövője mint a saját jóléte, és most majd visszaépítik a jogállamot és abbahagyják a lopást!
Nevetséges feltételezés! Abszolút le se sz@rják, ha mi Kazahsztán szintjén élünk majd (csak argentinai inflációval), nekik kizárólag a hatalom számít. Pénzt meg majd lopnak az államkasszából, ha nem lophatnak az uniótól.
"#4: Pedig csak akkor lesz pedagógus-béremelés, ha megjönnek az EU-s pénzek. Hogy te ez ellen drukkolsz, majd mond meg valamelyik pedagógus tüntetésen, személyesen!"
Tehát azt kéred tőlem, hogy direkt provokáljam őket? Bevallom neked, hogy korábbi pedagógusok által ért nehézségek miatt nem akarom, hogy emeljék a bérüket, bármennyire is fontos terület az oktatás. Tisztában vagyok vele, hogy a jövő generációjából az oktatás feladata értelmes embereket faragni, de a tanárok miatt elszenvedett sérelmek miatt akkor sem támogatnám a béremelésüket. Viszont nem fogok odamenni provokálni őket, az fix.
Egyébként azt zárójelben megjegyzem, hogy az Orbán rendszer miatt vannak ma problémák, miattuk vagyunk ma olyan helyzetben, amilyenben vagyunk, nem miattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!