Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberális sajtó miért...

A balliberális sajtó miért alig rejtett élvezkedéssel fogadja, hogy az EU-s pénzeket nem akarják odaadni?

Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 20:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Folyamat arrol szolt a fidesz propaganda hogy az EUt meg kell allitani, most hogy az EUs penzek egy resze megallt most meg az a baj. A penzekbol amugy leginkabb a NERt finanshiroztak szoval nem sokat veszit az atlag magyar vele, de talan vilagos lesz miert is hasznos az EUs tagsag, es vissazzabb veszunk az ellensegeskedo retorikabol.
2022. szept. 16. 20:53
 2/15 anonim ***** válasza:
72%

Mert egy korrupt, autokratikus kormányt pénzelnek ezzel. Ideje, hogy visszavegyen Orbán a hibrid rezsimből.

[link]

3/15 anonim ***** válasza:
74%

Mert azt remélik - szerintem tévesen -, hogy a hatalmon levő bűnszervezetnek egy percig is fontosabb lesz az ország jövője mint a saját jóléte, és most majd visszaépítik a jogállamot és abbahagyják a lopást!

Nevetséges feltételezés! Abszolút le se sz@rják, ha mi Kazahsztán szintjén élünk majd (csak argentinai inflációval), nekik kizárólag a hatalom számít. Pénzt meg majd lopnak az államkasszából, ha nem lophatnak az uniótól.

4/15 anonim ***** válasza:
69%
Én nem láttam élvezkedést tőlük emiatt de én személy szerint nagyon örülnék, ha nem kapnák meg. :D:D
2022. szept. 16. 20:57
 5/15 anonim ***** válasza:
67%
Előző vagyok, kérdező bizonyítsd be, hogy ezen élvezkedik a ballib sajtó. De leírom még 1 szer, én baromira élvezném, ha nem kapnák meg de én nem vagyok a ballib sajtó. :D
2022. szept. 16. 21:05
 6/15 anonim ***** válasza:
13%
#4: Pedig csak akkor lesz pedagógus-béremelés, ha megjönnek az EU-s pénzek. Hogy te ez ellen drukkolsz, majd mond meg valamelyik pedagógus tüntetésen, személyesen!
2022. szept. 16. 21:06
 7/15 anonim ***** válasza:
24%
#5: Én meg csak egyszer írom le, hogy egy szánalmas idióta vagy, ha annak örülsz, ha a saját hazád(?) nem kapná meg a neki járó pénzt. Az ilyeneket joggal nevezik nemzetellenesnek. Az elmédet elárasztó Fidesz-gyűlölet elszipkázta a maradék eszedet is. :)
2022. szept. 16. 21:10
 8/15 anonim ***** válasza:
94%
Mi köze van a pályázati pénzeknek a pedagógusok béremeléséhez? Arra nem költhető! Most fizettünk kétszer annyit a Vodafonért. Van pénz, csak másra.
2022. szept. 16. 21:12
 9/15 anonim ***** válasza:
75%
Mert mondjuk így nem gazdagodik tovább lölő, tiborc, rogán, orbán, récsölke, meg a többiek. Vagy legalábbis nem EU-s pénzből, hanem kénytelenek lesznek ezentúl a magyar emberektől lopni, az meg nem fog tetszeni az embereknek.
2022. szept. 16. 21:21
 10/15 anonim ***** válasza:
26%

"#4: Pedig csak akkor lesz pedagógus-béremelés, ha megjönnek az EU-s pénzek. Hogy te ez ellen drukkolsz, majd mond meg valamelyik pedagógus tüntetésen, személyesen!"

Tehát azt kéred tőlem, hogy direkt provokáljam őket? Bevallom neked, hogy korábbi pedagógusok által ért nehézségek miatt nem akarom, hogy emeljék a bérüket, bármennyire is fontos terület az oktatás. Tisztában vagyok vele, hogy a jövő generációjából az oktatás feladata értelmes embereket faragni, de a tanárok miatt elszenvedett sérelmek miatt akkor sem támogatnám a béremelésüket. Viszont nem fogok odamenni provokálni őket, az fix.

Egyébként azt zárójelben megjegyzem, hogy az Orbán rendszer miatt vannak ma problémák, miattuk vagyunk ma olyan helyzetben, amilyenben vagyunk, nem miattam.

2022. szept. 16. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!