Mi történik, ha kiderül, az USA robbantotta fel az Északi áramlatot?
Úgyis egy csicska unió vagyunk, hadsereg és gazdaság nélkül, meghunyászkodunk és elfogadjuk, hogy az USA így döntött?
Puttyos még több gázt akarna eladni, nem a saját csatornáit felrobbantani.
Natural gas production:
United States 975.
Russia 791.
Iran 239.
China 209.
Canada 191.
Qatar 169.
Australia 143.
Norway 119.
Akkor kinek érte meg jobban az áremelkedés?
21:14
Szerintem a 791.-esnek. Valamivel fenn kell tartani a “békefenntartókat” meg a rólalyukakból kikotorni a nemlétező náikat
21:14 Nincs áremelkedés:
Az, hogy naponta ugrál a gáz ára néhány százalékot a normál üzletmenet rész. Semmi rendkívüli nem történt a szivárgás felfedezésekor (hétfőn). Két héttel ezelőtt is volt kb. ugyanakkora emelkedés (már ha ezt a két napos mozgást trendnek értékeljük). Szóval éppen hogy nem látszik semmi emelkedés az incidens miatt inkább szép lassan csökken a gáz ára, ha az elmúl hónapot nézzük...
Köszi, ezzel igazoltad azt is, hogy az oroszok a robbantással csak veszíthettek, mert résztulajdonosok a csőrendszerben. Ki nem résztulajdonos?
Amerika.
21:31
Amerikának miért lenne érdeke Európát magára haragítani? Nem elég hogy a RubelFidesz lázít ellenük? (mondjuk én annál inkább bírom őket, mindig is bírtam🇺🇸)
De az igazi véleményem az, hogy a háttérben le volt beszélve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!