Mi történik, ha kiderül, az USA robbantotta fel az Északi áramlatot?
Úgyis egy csicska unió vagyunk, hadsereg és gazdaság nélkül, meghunyászkodunk és elfogadjuk, hogy az USA így döntött?
Puttyos még több gázt akarna eladni, nem a saját csatornáit felrobbantani.
Usának értelme nem lenne, mert mind a 2 vezeték zárva volt. Viszont az incidens után felugrott a gáz ára, ami az oroszoknak nagyon jól jön.
Tehát a kérdés, hogy az USA kilőtt egy zárt vezetéket, hogy Oroszország jobban megszedje magát a gázból?
Szerintem egyértelmű hogy az oroszok voltak.
Látták hogy a németek már nem fognak venni gázt 1 éven túl azon a szakaszon, igy ez egy blöff szerű zsarolásos teszt fenyegetés részükről.
Az USA miért robbantotta volna fel? Ugy se használták már gáz szállításra.
Max Ukrajna lehetne még gyanusított, de ez a Zelenszky szerintem értelmesebb ennél hogy minden nyugati hatalom haragját kockáztassa egy ilyen hülyeséggel+ az ukránoknak nem is igen van ehez technikai hátterük.
Ehez tengeralatjáró kellett szerintem, hacsak nem már régebben oda volt "készítve valami víz alatti akna és csak várta hogy távolrol aktiválják...
Szerintem ez egy régen odarakott bomba volt ami arra várt hogy Putyin beindítsa, várták a fűtési szezon elejét....
99% hogy az oroszok voltak
6-7.
Ez csak Elmélet,de a bidé fenyegetése valós.
#6 "Viszont az incidens után felugrott a gáz ára, ami az oroszoknak nagyon jól jön."
Mennyivel is ugrott fel a gáz ára?
Ne állíts olyasmit, ami nem tükrözi a valóságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!