Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megmagyarázná valaki, hogy...

Megmagyarázná valaki, hogy miért olyan biztos, hogy, ha ezeket a hasznavehetetlen szankciókat eltöröljük, akkor másnap már felére esik vissza az infláció Magyarországon és nem lesz gáz és energiahiány sem?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy Orbán Viktor adott egy esélyt a szankcióknak, ezért szavazott rájuk, értem, azt is, hogy nem működnek ezek a szankciók, de, azt nem értem, hogy mi a garancia arra, hogy, ha megnyerjük ezt a csatát a világ ellen, akkor attól nekünk egy csapásra jobb lenne az életünk?

2022. szept. 28. 19:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Eredménye van, de az lenne a cél hogy a háborút hagyják abba.
2022. szept. 28. 19:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Én ezt is értem, de, tételezzük fel, hogy működnek ezek a szankciók és összedől Oroszország, merthogy recesszió van, az emberek menekülnek az országból a háború elöl, mert nem akarnak háborúba menni, közben az összes cég vonul ki és vesziti el mindenki a munkáját és ennek ellenére Putyin mégsem áll le a háborúval, akkor biztos, hogy ezek a szankciók a hibásak és nem Putyin esetleg elmebeteg és őt kellene megállitani a szankciók helyett?
2022. szept. 28. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!