Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsánynak van lelkiismerete...

Gyurcsánynak van lelkiismerete vagy egy pszichopata?

Figyelt kérdés

2022. szept. 28. 16:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyértelmű, hogy egy picsogó nárcisztikus. Mint a Márki-Zay, ugyanaz a forma mindkettő. Egy pszichopata tök más karakter, az nem picsog. Ha pszichopatát kerestek akkor ott van Putyin.
2022. okt. 2. 12:12
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csípem, sőt kifejezetten utálom Gyurcsányt a politikai tevékenysége miatt, de írd már le, hol picsogott Gyurcsány? Ha "picsogott" is az csak egy felvett szerep mert éppen azt kívánta a helyzet, én elég régóta aktívan követem a politikát és nem láttam picsogni Gyurcsányt.

2022. okt. 3. 15:56
 13/24 anonim ***** válasza:
52%

Nem láttad picsogni???

[link]

[link]

[link]

Tipikus nárcisztikus hisztik. A nárcisztikus, borderline, hisztrionikus személyiségzavar az ugyanannak a "fának" az ágai, mindegyikben jelen van ez a fajta teátrális kifakadás csak különféle mértékben. Az antiszoc személyiségzavar ebből a szempontból más, bár hasonló személyiségjegyek jellemzik (empátia hiánya, manipulativ viselkedés, impulzívitás), de ezek genetikai okokra vezethetőek vissza, és emiatt más viselkedést produkál. Pszichopatánál nem hiszti van,hanem düh, ami elsősorban nem érzelmi kitörés, hanem nyomásgyakorlás, hatalmi érdekérvényesítés eszköze.

2022. okt. 6. 07:35
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
13: az antiszociális szemzavar nem ugyanaz, mint a pszichopátia…
2022. okt. 6. 11:51
 15/24 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem picsogás, első videó is jól bemutatja, hogy egy pszihopata semmi őszinte érzelem sincs benne csak próbálja elszínészkedni a meghatódást meg ezt az egészet , pont ezért ilyen kínos a videó mert nem tud őszintén érezni ,így elég nehéz ezt előadni anélkül.

2022. okt. 6. 16:32
 16/24 anonim ***** válasza:

Akárm is a baja, ez az ember tutira nem normális.

Ezt bohockodást...

2022. okt. 6. 22:46
 17/24 anonim ***** válasza:

14: Orvosi diagnózisban(DSM,BNO) nincs se pszichopátia se szociopátia, csak antiszociális személyiségzavar van.

[link]

Vagyis mind a szociopatákat, mind a pszichopatákat ASPD-vel diagnosztizálják.

2022. okt. 7. 12:43
 18/24 anonim ***** válasza:

15: De pontosan ezt hívják picsogásnak, teátrális, hisztérikus, érzelgős viselkedést.

Ez a pszichopátiára egyáltalán nem jellemző, ők érzelmileg teljesen ridegek (lásd Putyin), amit úgy hívnak, hogy CU:

[link]

2022. okt. 7. 12:50
 19/24 anonim ***** válasza:

Egy orvos mondta, hogy a pszichopátia súlyosabb az ASPD-nél. A pszichopátia inkább egy neurológiai rendellenesség, kisebb amygdala, PFC csökkent aktivitása.

[link]

2022. okt. 7. 12:57
 20/24 anonim ***** válasza:
Nézd ez egyéni vélemény. A diagnosztikai könyvek nem tesznek különbséget a kettő közt. Nyilván véleménye mindenkinek lehet, de szerintem a linkelt kutató sem úgy gondolja, hogy a pszichopátia ne tartozna a ASPD alá, hanem inkább annak egy részhalmaza, amivel egyébként egyet tudok érteni. Minden bogár rovar, de nem minden rovar...
2022. okt. 7. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!