Én nem csípem, sőt kifejezetten utálom Gyurcsányt a politikai tevékenysége miatt, de írd már le, hol picsogott Gyurcsány? Ha "picsogott" is az csak egy felvett szerep mert éppen azt kívánta a helyzet, én elég régóta aktívan követem a politikát és nem láttam picsogni Gyurcsányt.
Nem láttad picsogni???
Tipikus nárcisztikus hisztik. A nárcisztikus, borderline, hisztrionikus személyiségzavar az ugyanannak a "fának" az ágai, mindegyikben jelen van ez a fajta teátrális kifakadás csak különféle mértékben. Az antiszoc személyiségzavar ebből a szempontból más, bár hasonló személyiségjegyek jellemzik (empátia hiánya, manipulativ viselkedés, impulzívitás), de ezek genetikai okokra vezethetőek vissza, és emiatt más viselkedést produkál. Pszichopatánál nem hiszti van,hanem düh, ami elsősorban nem érzelmi kitörés, hanem nyomásgyakorlás, hatalmi érdekérvényesítés eszköze.
Ez egyáltalán nem picsogás, első videó is jól bemutatja, hogy egy pszihopata semmi őszinte érzelem sincs benne csak próbálja elszínészkedni a meghatódást meg ezt az egészet , pont ezért ilyen kínos a videó mert nem tud őszintén érezni ,így elég nehéz ezt előadni anélkül.
Akárm is a baja, ez az ember tutira nem normális.
Ezt bohockodást...
14: Orvosi diagnózisban(DSM,BNO) nincs se pszichopátia se szociopátia, csak antiszociális személyiségzavar van.
Vagyis mind a szociopatákat, mind a pszichopatákat ASPD-vel diagnosztizálják.
15: De pontosan ezt hívják picsogásnak, teátrális, hisztérikus, érzelgős viselkedést.
Ez a pszichopátiára egyáltalán nem jellemző, ők érzelmileg teljesen ridegek (lásd Putyin), amit úgy hívnak, hogy CU:
Egy orvos mondta, hogy a pszichopátia súlyosabb az ASPD-nél. A pszichopátia inkább egy neurológiai rendellenesség, kisebb amygdala, PFC csökkent aktivitása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!