Mit tennél, ha a munkahelyed kötelezne arra, hogy befogadd az LMBTQ ideológiát? Ahogy most pl. a Telekom.
Én nem tartom normálisnak, hogy valahová elmész dolgozni és ott arra köteleznek, hogy tegyél magadévá egy politikai álláspontot, gondolok most a genderre. És amennyire tudom ez törvénybe ütköző is.
29-es: Kérdező, miért kell olyat belehazudni a dologba, amit még a cikk sem állít (pedig eléggé propagandaoldal, amit idézel)?!
Szó sincs a cikkben kisfiúkról, kislányokról - kizárólag FELNŐTT ALKALMAZOTTAKRÓL szól a cikk!
Szerinted a képen szereplő személy egy gyermek? [link]
???
Vagy a Deutsche Telekom gyerekeket foglalkoztat?
Honnan veszed, hogy gyermekekről akár csak egy szó is van abban tájékoztatóban? Még az általad idézett propagandaanyag sem állított ilyet!
"Olvassátok már el, hogy nem arról van szó, hogy aki b*zizik azt nem látják szívesen.
Kifejezetten azt nyomják le az alkalmazottak torkán, hogy a kisfiú nyugodtan lehet kislány, vagy épp repülő csészealj, ha ő annak érzi magát"
Elolvastam, de semmi ilyesmit nem ír. Szóval miről is beszélsz?
"Kifejezetten azt nyomják le az alkalmazottak torkán, hogy a kisfiú nyugodtan lehet kislány, vagy épp repülő csészealj, ha ő annak érzi magát."
HOL OLVASTÁL ILYET???? NE hazudozz már összevissza!
"a GENDER lényege az, hogy felcserélhető bármi bármivel, lehet a kisfiú kislány"
Na erre kérnék bizonyítékot. Kitalálom, nem fogsz találni. A "gender" a nem, aminek egy adott ember hiszi magát. Tehát ha te azt hiszed, hogy férfi vagy, akkor férfi vagy. Nem vagy felcserélhető nővel. És egy óvodás sem felcserélhető a másik nemmel. Nem erről van szó. Vesztett helyzetből indulsz, és közben legagyásozol mindenkit. Na akkor ki itt a gyagyás?
És ha nem "bólogatsz", akkor majd nem lesz ilyen? Ha kb az emberiség 1%-a érintett a kérdésben, az nagyjából 70 millió ember. Magyarországon is több tízezer ember. Ez szerintem bőven sok ember ahhoz, hogy a világ szarjon a problémájukra. Ahhoz viszont elég kevés, hogy ha valaki nem keresi szándékosan őket, akkor nem nagyon fut beléjük.
Én például személyesen 1 ilyen embert ismerek. A neten pedig a legtöbb elém kerülő tartalom ami róluk szól, az valami fújjogás, hangulatkeltés. Ha jól emlékszem a tavasz folyamán is Viktorunk volt az, aki minden lehetséges médiafelületen öntötte ránk a témát, meg plakátolt, meg népszavaztatott. De javíts ki ha nem így volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!