Mit tennél, ha a munkahelyed kötelezne arra, hogy befogadd az LMBTQ ideológiát? Ahogy most pl. a Telekom.
Én nem tartom normálisnak, hogy valahová elmész dolgozni és ott arra köteleznek, hogy tegyél magadévá egy politikai álláspontot, gondolok most a genderre. És amennyire tudom ez törvénybe ütköző is.
Igen, mert pont igy működik a globalizáció és a piacgazdaság...
a gerinc egy kérdés, de, hogy kinek van agya?...
" Ez bármelyik magyar cégnél is alap, amelyik nagyobb mint egy gyrosbüfé és van pár külföldi partnere "
Azért nem egészen...
Dolgoztam már én is (külföldön) nagy és ismert multicégnél, ott sem tolták ezt az lmbtq érzékenyítős baromságot.
48as, persze, hogy nem lmbtq érzékenyitő baromságot tolnak, mert ez valóban nincs.
Rasszizmus és homofóbia elleni zéró tolerancia van, MINDEN cégnél. 10 éve multizmom és minden multinál tartott a HR az első napon ilyen előadást!
"Rasszizmus és homofóbia elleni zéró tolerancia van, MINDEN cégnél. 10 éve multizmom és minden multinál tartott a HR az első napon ilyen előadást!"
Nem, nem minden cégnél. Tudok konkrét esetEKET (azaz többet), ahol a HR-esek pontosan azért nem vettek fel valakit dolgozni, mert b*zi volt az illető. Egy másik nagy cégnél soha sem dolgozott színesbőrű egyén 1-2 hétnél tovább. Pedig nem voltak rossz melósok, mégis elküldték őket. A pocsékul dolgozó fehérek pedig simán maradhattak. Ráadásul ez külföldön volt, tőlünk nyugatabbra és multinál. Nem minden fekete és fehér. El vagy te tévedve.
Abban igazat adok, hogy a legtöbb cégnél MÁR valóban zéró tolerancia van a rasszizmussal és a homofóbiával szemben. De NEM MINDENHOL.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!