Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehet kikerulni a...

Hogyan lehet kikerulni a nepszamlalast? Egyaltalan mi az hogy kotelezo, mifele demokracia ez??

Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 18:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
32%
Kedves kérdező! Ez már szánalmas! Ne hogy már 11 évente ne bírj ki egy nyamvadt órát amíg kitöltöd azt a kérdőívet! 2001-ben, aztán 2011-ben volt népszámlálás és most 2022-ben. Hidd el ki fogod bírni!
2022. szept. 29. 15:27
 32/37 anonim ***** válasza:
93%
Odáig már el sem jutottam, hogy még fizetsz is azért, hogy sorozatosan hülyét csináljanak belőled!... :)
2022. szept. 29. 15:30
 33/37 anonim ***** válasza:
36%

Sok az egy óra egy olyan valamire, amely azt szolgálja, hogy az egyébként is rosszat segítsen még rosszabbá tenni. Lehet, hogy csodálkozik majd a kérdezőbiztos, akitől belépőt fog szedni a megkérdezett állampolgár? Miért is? Kimész az utcára! Körbenézel és már rövidebb vagy három rugóval, - még egy portás nem köszönt neked érte! Röhej!

N hivatalnak, O platformon P formátumban van bejelentve a létező összes adat, amivel b@szogatják az embereket! Miért is kell 80000 ezer űrlapon 7600 hivatalon keresztül 45000-szer 94000 formátumban időről-időre lefesteni szóról-szóra pontosan ugyanazt, ha szükség van erre? Minek akkor a számolatlan hivatal, ha nem képes egy összefüggő és elemezhető adatfolyamot kiállítani bármikor (!) az országot vezető csúcshivataloknak?

Ugyan már! Ja! És ki fizeti a révészt? Nem a megrendelők, saját zsebből! Ezt is lehetne akár értelmes dolgokra is költeni! Egyáltalán mi a fészkes fenének ennyi hivatal, ha nem kommunikálnak, cserélnek adatokat egymással a számítógépek korában? Miért kell hülyének nézni az embereket?

2022. szept. 29. 15:41
 34/37 anonim ***** válasza:
70%

Az az egy óra nekem is pont egy órával több annál mintsem az ilyen hülyeségere szánt időm.

Népszámlálás, könyörgöm, számolják meg hány itthoni bejelentett lakos van aztán ennyit erről, nem itt kutakodni az emberek magánéletében.

2022. szept. 29. 15:55
 35/37 anonim ***** válasza:
67%

A mahyar emberek 30 szazaleka nem ott lakik tenylegesen ahova a lakcimkartyaha szol.

Semmilyen adatot szemelyenkent senkinek nem ashatnak ki. Meg a dolgozok sematjak ugy hogy azonosithato legyen.

A név azért kell, mert egyrészt európai unio eloirja. Masreszt azert mert ez lesz az utolso ilyen nepszamlalas. Ezek utan azokat az adazokat fogjak hasznalni amit te is irsz, pl szemelyi es lakcimnyilvantarto. Viszont ahhoz hogy leellenorizzek hogy az mennyire jo, kell a nev hogy egymashoz parositsak az embereket.

A nepszamlalasban pedig nem csak cimet kerdeznek. Foglalkozast, vallast, munkahelyet, csaladi allapotot stb. Pl csaladi allapot, vallas sehol mashol nincs nyilvantartva. Ezek viszont eleg fontosak. Sot, minden adat fontos, hosz utana ebbol szuletnek a dontesek. Ha valahol hivatalosan csak 2en laknak de a valosagban 400an es mind munkanelkuli akkor pl kozmunkaprogramot tudnak bevezetni

2022. okt. 1. 01:22
 36/37 anonim ***** válasza:
95%
Sehogy nem úsztatod meg! Mivel a központi nyilván tartásba mindenki nyilván van tartva. És a népszámlálás estén névre és születési dátumra is rá kérdeznek. Tehát aki ki tölti azokat könnyen be tudják azonítani. És azokat is be tudják azonosítani, akik nem töltik ki. Igy, akik nem töltik ki és nem küldik vissza a népszámlálás kérdőívét azoknak a lakhely szerinti jegyző küldi a 200 ezres pénzbírságot. Én már egyébként online kitöltöttem. Nekem 33 percembe került. - Töltsd ki te is online: az [link] weboldalon. - [link] -
2022. okt. 1. 13:40
 37/37 anonim ***** válasza:
68%
Én azon nem tudok napirendre térni, hogy cseszegetik az embereket olyan adatokért, amelyek meg vannak a szükséges helyeken.
2022. okt. 1. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!