Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehet kikerulni a...

Hogyan lehet kikerulni a nepszamlalast? Egyaltalan mi az hogy kotelezo, mifele demokracia ez??

Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 18:33
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
52%
Én nem járulok hozzá hogy megszámoljanak!
2022. szept. 27. 18:55
 12/37 anonim ***** válasza:
38%
Az nem sérti a szabadságodat, hogy a kocsiban be kell kötni a biztonsági övet?
2022. szept. 27. 18:59
 13/37 anonim ***** válasza:
37%

2018. évi CI. törvény a népszámlálásról.

3. § (1) * Az adatszolgáltatás - a (2) bekezdésben felsorolt adatkörök kivételével - kötelező. Az adatszolgáltatók kötelesek a népszámlálás körébe tartozó adatokat a valóságnak megfelelően megadni.

(2) Az adatszolgáltatás az egészségi állapotra, a fogyatékosságra, a vallásra, az anyanyelvre és a nemzetiségre vonatkozóan önkéntes.

Vagyis nem is kell hogy hozzájárulj.

Kötelező és kész.

Azt törvényesen eltitkolhatod, hogy nyak fölött fogyatékos vagy.

2022. szept. 27. 19:29
 14/37 anonim ***** válasza:
53%
13) arra milyen törvény van hogy a választások előtt a fidesz aktivisták bejárták az országot és mindenkit listáztak?
2022. szept. 27. 19:32
 15/37 anonim ***** válasza:
34%

Fogalmam sincs...de nem is érdekel.

2022. szept. 27. 19:34
 16/37 anonim ***** válasza:
54%
Én max beírogatok random adatokat aztán szevasz, úgy se tudják ellenőrizgetni.
2022. szept. 27. 21:24
 17/37 anonim ***** válasza:
85%

Azt mondjuk nem tudom, hogy a hajléktalanokkal mi lesz, meg a falu végi viskóban tengődő szerencsétlenekkel, meg az elgettósodott telepekkel, ahová a mentő és rendőr sem megy be, nemhogy egy kérdezőbiztos...

Tudom, hogy vot 11 éve is; ezen csak eltűnődtem.

2022. szept. 28. 08:41
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Tessék tisztességesen beszámolni magatokról, onnan fogják tudni, meddig lehet még húzni azon a szíjon. Meg még egy kicsit...
2022. szept. 28. 15:10
 19/37 anonim ***** válasza:
68%
Kedves kérdező! Én már láttam a 2022-es népszámláshoz való kérdőíveket. A lakás kérdőív2 oldalas, a személyes kérdőív pedig 8 oldalas. És a 8 oldalas személyes kérdőíven túl személyes adatokat is kérdez! Olyan személyes adatokat is kérdez mint a személyi igazolvány számod vagy a személyi számod, születési neved és jelenlegi használt neved. Nyelvtudás, vagy legmagasabb iskolai végzetséget. De nemzeti hovatartozás, és nem intenzitási kérdések is akad szépszámmal. Hány gyereked van, házas vagy-e? De van olyan kérdés hogy: "Kivel él együtt a lakásban?" - Válaszok között: "azonos nemű bejegyzett élettársával." Tehát még ilyen jellegű kérdés is!
2022. szept. 28. 15:20
 20/37 anonim ***** válasza:
63%

Nem nagy mutatvány, mivel közzétették:

[link]

De itt van hozzá a törvény is:

[link]

2022. szept. 28. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!