Az nem sérti a szabadságodat, hogy a kocsiban be kell kötni a biztonsági övet?
2022. szept. 27. 18:59
13/37 anonim válasza:
2018. évi CI. törvény a népszámlálásról.
3. § (1) * Az adatszolgáltatás - a (2) bekezdésben felsorolt adatkörök kivételével - kötelező. Az adatszolgáltatók kötelesek a népszámlálás körébe tartozó adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
(2) Az adatszolgáltatás az egészségi állapotra, a fogyatékosságra, a vallásra, az anyanyelvre és a nemzetiségre vonatkozóan önkéntes.
Vagyis nem is kell hogy hozzájárulj.
Kötelező és kész.
Azt törvényesen eltitkolhatod, hogy nyak fölött fogyatékos vagy.
2022. szept. 27. 19:29
14/37 anonim válasza:
13) arra milyen törvény van hogy a választások előtt a fidesz aktivisták bejárták az országot és mindenkit listáztak?
2022. szept. 27. 19:32
15/37 anonim válasza:
Fogalmam sincs...de nem is érdekel.
2022. szept. 27. 19:34
16/37 anonim válasza:
Én max beírogatok random adatokat aztán szevasz, úgy se tudják ellenőrizgetni.
2022. szept. 27. 21:24
17/37 anonim válasza:
Azt mondjuk nem tudom, hogy a hajléktalanokkal mi lesz, meg a falu végi viskóban tengődő szerencsétlenekkel, meg az elgettósodott telepekkel, ahová a mentő és rendőr sem megy be, nemhogy egy kérdezőbiztos...
Tudom, hogy vot 11 éve is; ezen csak eltűnődtem.
2022. szept. 28. 08:41
18/37 anonim válasza:
Tessék tisztességesen beszámolni magatokról, onnan fogják tudni, meddig lehet még húzni azon a szíjon. Meg még egy kicsit...
2022. szept. 28. 15:10
19/37 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én már láttam a 2022-es népszámláshoz való kérdőíveket. A lakás kérdőív2 oldalas, a személyes kérdőív pedig 8 oldalas. És a 8 oldalas személyes kérdőíven túl személyes adatokat is kérdez! Olyan személyes adatokat is kérdez mint a személyi igazolvány számod vagy a személyi számod, születési neved és jelenlegi használt neved. Nyelvtudás, vagy legmagasabb iskolai végzetséget. De nemzeti hovatartozás, és nem intenzitási kérdések is akad szépszámmal. Hány gyereked van, házas vagy-e? De van olyan kérdés hogy: "Kivel él együtt a lakásban?" - Válaszok között: "azonos nemű bejegyzett élettársával." Tehát még ilyen jellegű kérdés is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!