Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szégyelled, hogy magyar vagy?

Szégyelled, hogy magyar vagy?

Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 20:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
47%

“ Elsőként mertek szembeszállni a liberális mainstream politikával.Először a migráció kapcsán, utána meg kapott pár pofont az lmbt lobbi is.”

Bizony. Megmutattátok Brussels-i rendőröknek is hogyan kell ereszen lemenni 😂😂😂

2022. szept. 25. 21:12
 12/24 anonim ***** válasza:
30%
#10 És az olaszokat is legyozzük holnap!💪🏻
2022. szept. 25. 21:13
 13/24 anonim ***** válasza:
22%
#11: Ungár Peti (elnézve a testi adottságait) viszont asszem kapásból lezuhant volna (már ha eljutott volna odáig, hogy EP-képviselő legyen). :)
2022. szept. 25. 21:16
 14/24 anonim ***** válasza:
70%

“ 11: Ungár Peti (elnézve a testi adottságait) viszont asszem kapásból lezuhant volna (már ha eljutott volna odáig, hogy EP-képviselő legyen). :)”

Ungár nyíltan bevallotta ez a különbség.

2022. szept. 25. 21:20
 15/24 anonim ***** válasza:
17%

Igen, itt nyugaton mindig lehajtom a fejem. S mikor kérdik, milyen nemzetiségű vagyok, azt hazudom, hogy román, még szőrt is ragasztottam a talpamra a hitelesség miatt, hogy tudjam igazolni. Az O1G miatt kell szégyenkezni, miatta utál minket az egész világ, itt Brüsszeliában mindig ez a téma, hogy az O1G mekkora egy galád, másról se beszélnek az emberek. Remélem nem bukok le, hogy bármi közöm van ahhoz az országhoz. Innen Magyarország olyan, mint feketeafrika, sok majom örül a farkának, az O1G-nek, mint valami Neandervölgyi barlang, olyan Magyarország, nem látják az emberek az LMBTQ meg George Floyd szellemi hatalmasságát, mert műveletlen parasztok.

Forrás telex.hu vagy nem tudom.

2022. szept. 25. 21:31
 16/24 anonim ***** válasza:
40%
Félig magyar vagyok, félig román. A munkámból kifolyólag sokszor tartózkodom külföldön. Eddig arra a kérdésre, hogy honnan jöttem mindig azt válaszoltam, hogy romániai magyar vagyok. Most már szimplán csak azt felelem román vagyok. Kevesebb atrocitás ér, ha ezt mondom.
2022. szept. 25. 22:13
 17/24 anonim ***** válasza:
28%
Külföldön alapból csak angolul szólalok meg mindegy milyen ország.
2022. szept. 25. 22:33
 18/24 anonim ***** válasza:
38%

"Ugyan miért szégyelleném. Nekünk van a legértelmesebb kormányunk az EU-ban, és épp lealáztuk a németeket és angolokat fociban."

A legszarabb kormány a miénk, fociban meg megvertük őket de életszínvonalban sose érjük utol őket.

2022. szept. 25. 22:53
 19/24 anonim ***** válasza:
63%

Tehát valakit a származása miatt atrocitás ér a toleráns és befogadó nyugaton???

Ugye ez nem komoly????

2022. szept. 25. 23:03
 20/24 anonim ***** válasza:
80%

#21 Már hogy ne lenne komoly. Az a haladóprogresszív meg toleráns ha csakis a származása az ami számít.

Nézd csak meg mit csináltak az oroszokkal! Lényegtelen volt, hoyg 100 éve menekült el Oroszországból vagy épp Putyin rendszere elől ment ki, hogy dolgozni volt ott vagy turistaként a pénzét költeni - orosz és ezért máris le kell köpni, el kell venni a tulajdonát, be kell fagyasztani a számláját. Csak ahogy liberáliséknál ez elvárás.

2022. szept. 25. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!