Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkai tényleg egy francia...

Toroczkai tényleg egy francia nővel él együtt?

Figyelt kérdés
Annyi helyről hallom, csak csodálkozom, hogy erre a sajtó még nem ugrott rá lejáratás céllal.

2022. szept. 21. 17:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%
Én Mórahalmon élek. Régebben dolgoztam együtt ásotthalmiakkal és egyszer szóba került Toroczkai, hogy milyen jó polgármester. Akkor mondták, hogy amúgy ez a nagymagyarkodás (Magyarország a magyaroké) csak egy marketingduma nála, mert most se magyar nő a barátnője csak már okosabb és nem vállalja fel a nyilvánosság előtt. Hogy igazat mondtak-e nem tudom, mert nem jártam utána.
2022. szept. 21. 19:08
 12/13 anonim ***** válasza:
60%
#11 Amúgy a kettő nem üti egymást, legalábbis szerintem.Aki európaiként asszimilálódik a magyarok közé, az ugyanúgy magyar.Alapból hasonló közegből származnak mint mi.Ezen inkább azok lovagolnak, akiknek a szar is ízetlen és mindenben a hibát akarják keresni.
2022. szept. 21. 19:27
 13/13 homokivipera76 válasza:

8/12

Az a lany francia-magyar vagyis nemis felig magyar mert egyik szuloje francia, a masik szulo meg magyar-orosz vagy Fr-orosz,most nem tudom pontosan.De teljesen nagyon jol beszel magyarul csak fura regi szavakat hasznal vicceseket.Es a kiejtese kicsit francias.A baratnoje mondta h a magyar nagymamatol tanult magyarul mivel kicsi koraban sokat volt veluk itt Magyarorszagon.

2023. ápr. 24. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!