Honnan van pénze Márki-Zay Péternek még mindig Facebook hirdetésekre?
Figyelt kérdés
Aki követi a lájkbajnokságot, az láthatja, hogy minden politikus - kormánypárti és ellenzéki egyaránt - letekerte választás után a pénzcsapot, MZP viszont minden héten legalább több százezer forintért hirdet még mindig. Ennek mi értelme és honnan a sok pénz?2022. szept. 20. 12:36
11/12 anonim válasza:
Én pl állandóan Pesti Srácok, Trombitás Kristóf, Deák Dániel meg hasonló oldalakat kapok. Az jobban irritál, mivel tudom, hogy ezt az én adómból is fizetik, ráadásul hazugság az egész. Legalább amikor Karácsony hirdeti, hogy fát ültettek, az legalább úgy is van, ellenben a Fideszes hazug lejárató posztokkal. Érdekes, hogy egyikben sem az euró-forint árfolyamról és az inflációról van szó és a 12 év kormányzás kudarcáról. Gyurcsanyozás, Brüssuelezés, libsizés megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!