Mit szeretek Orbán Viktorban?
"1998 és 2002 között virágzott Magyarország! Jaj Istenem, Viktor egy aranyember, és minden magyar ember összetehetné érte a két kezét!"
Én már többször összetettem, de még mindig él.
"Semmi sem jut eszembe, amiért TE szereted Orbánt, valószínűleg mert még sohasem beszéltünk. Sőt, még a fateron kívül az életben nem beszéltem senkivel, aki szerette volna. Csak tudnám, hogy akkor mégis hogyan választották meg..."
A zsidók vettek neki szavazatokat. Három embernél több nem volt az országban aki önszántából rá szavazott volna és ebből is egy a felesége.
Méghogy ő tette volna fel a kérdést?Te nem vagy komplett.Majd éppen ilyesmire van ideje.
Te másik,pedig,ha utálod,akkor nyalj a Gyurcsánynak,de csontig.
miért kell azt gondolni hogyha valaki utálja az egyiket,akkor szereti a másikat?
utálom orbánt ,de kb ugynan annyira gyurcsit is.
98-2002 közötti virágzásunk elég rövid ideig tartott,talán szerencsére.Ha jól emlékszem akkor jöttek az "alacsony" kamatu lakáshitelek,30%-ról lementek 3-6% kőrnyékére,Megkönnyebbült a lakásszerzés.Nulla önrészes autóvásárlások stb.
De ,h erre honnan volt pénz?Gondolom sehonnan(vagyis külfőldről),és most fizetünk mint a kisangyal.De szerintem ez már lényegtelen ,hogy akkor csak 4 év lehetősége volt szétszórni az ország pénzét,mert a következő ciklus és mindegyik ezt teszi a mai napig.Gyurcsibá vagy orbán egyre megy ...
Ez a véleményem a nagy virágzásunkról 1998-2002.
Elég baj hogy az orbán-gyurcsány félék úgy akarnak jópofák lenni hatalomra kerülésnél ,pont az ellenkezőjét kezdik hírdertni annak amit az előző csinált.Azon fáradoznak hogy elhitessék velem h milyen szar politikája volt a másiknak!Még véletlen se azzal foglalkozik ,h valójában nekem mi a jó?
Egy pozitívum ami tény :1998-2002 között volt egy foci torna ami kőrbe ment az országba,műfüvön zajlott az első 3-ak pedig mehettek egy nagyvárosba döntőket és döntőt játszani.Ez valóban csak is abban a 4 évben létezett.
"Mit szeretek Orbán Viktorban?"
...hogy kérdéseket tehetsz fel?
"szeretek" <> "szerettek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!