Hadházy Ákos létrehozhatná a korrupcióellenes árnyékügyészségét?
A butaságokat te hordod itt össze. Megint ami hülyeségeket leírsz abból süt rólad, hogy egy butuska kis ellenzéki vagy aki bekajálja az ellenzéki uszítást de amúgy semmilyen reális életképe nincs.
Nem is kívánom kommentálni amit idehánytál mert nem állja meg semmi a helyét és nem fogok rád pazarolni ennyi időt.
"
4. Igen. Aki nem politikus az semmit nem kap az uniós pénzekből. Te kaptál egy forintot is?
"
Ezt ha egy épeszű ember elolvassa aki nem teljesen csőlátású - mint te - az már látja, hogy veled nem érdemes szóba állni, legkevésbé vitába keveredni mivel a makacs tények téged nem érdekelnek.
#12 vicces hogy egy degenerált, gerinctelen, ostoba hulladékként, te magyarázod, hogy milyen az épeszű ember, közben a makacs tények nem érdekelnek 😆
Hát neked sajnos csak annyi eszed van mint egy fideszesnek. De talán ez is jó abból a szempontból, ha az ember (pl te) egy örök vesztesként is nyertesnek érezheti magát 🤭
Nem véletlen hogy az egyszerű embereknél a focidrukkerség is ezért népszerű, mert ha véletlenül nyer a csapat, akkor azt a saját sikerének hiszi, és az ilyenek életében a sikerélmény rendkívül ritka.
Örök vesztes te lehetsz ha az elmúlt években nem érték el fejlődést haver :)
Csönd legyen
Egyikőtöknek sincs igaza. Nyomás a sarokba!
#10 Vagyok.
Már látom, hogy semmi nincs az írásaid mögött. Tipikus fideszes vagy. Csak mész a birkák áradatával és nem vagy hajlandó a dolgok mögé látni. Megelégszel a látszattal. Jobb is, hogy nem álltam le egy ilyen emberrel vitázni.
Semmivel nem tudtad megcáfolni, hogy hülyeség lenne az amit írok. Pusztán 10-15 soron keresztül hajtogattad, hogy milyen ostoba és buta vagyok. Pedig azt hittem te több vagy a fideszes birkáktól. Tévedtem. Nagy csalódás ez. Mindegy is. Remélem, hogy amikor majd 10 év múlva csődöt jelent a kormány akkor az elsők között leszel aki utcára kerül. Tudom, kicsit radikális, viszont a fajtád nem tanul másból.
Nem istenítem az ellenzéket, nem vettem be a propagandájukat. Sőt: az első kommentemben őket ócsároltam mennyire balf*szok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!