Hadházy Ákos létrehozhatná a korrupcióellenes árnyékügyészségét?
És attól az ostoba ellenzékitől mit várjon az ember aki ezekre szavazott? :DD
Én nem vergődők, te vergődtél az előbb is , "haver" :)
Én élvezem, hogy 12 éve nyerünk és ennek hála jobban is élünk, és most is időköziken is tarolunk.
Aki vergődik az az ellenzék, a szavazói és te.
Xdxdxdxd. Édes istenem. Az a probléma, hogy ezt nem tudom figyelmen kívűl hagyni. Mit értesz az alatt, hogy jobban élünk? Mi lett jobb?
Egyébkent nem "nyerünk" hanem "nyernek". Nemtom észrevetted e, de te semmit nem kaptál tőlük. Az uniós penzekből 0 forintot kaptál tőlük. Kivéve ha politikus vagy. Bár akkor nem ide irkálnál.
Annyira kis butus vagy, látszik már az Xd-zésből.
Ha valaki nem politikus az az uniós pénzekből 0 forintot kap? Ejha kishaver, te aztán butább vagy mint aminek eddig kinéztél.
Az meg, hogy mi lett jobb, ha ezt nem veszed észre akkor te nem voltál dolgozó ember pl. 2006-2008 körül.
Össze se lehet hasonlítani az akkori kormányt és a mostanit. Több 100 intézkedést lehetne sorolni ami jobbá tette az életet és aki alapvetően nem egy elvakult Orbán fóbiás , illetve nem az aktuális kormányt szídja amiatt, hogy mondjuk ő nem akar dolgozni akkor az bizony érezte az elmúlt években a kormány segítségét, kifejezetten a családosok.
Az meg, hogy jött egy Covid világjárvány, most meg egy háború amire ráadásul az EU-s vezetés inkompetensen reagált az ne a kormány hibája legyen..
1. A sértegetésed és a személyeskedésed már most elárulja, hogy veled nem fogok tudni értelmes vitát folytatni. Ezt nagyon sajnálom. Kívancsi lettem volna.
2. Még mindig semmilyen konkrét intezkedést nem mondtál. Családosok? A CSOK ra gondolsz? Bocs, de ezt mindennek lehet nevezni csak jónak nem.
3. Szóval te is bekajáltad a propagandát, hogy az EU ban csak hülyék ülnek? Remek. Abba a kézbe harapsz ami enni ad. Ha nem jönnének az "inkompetensek" által megítélt uniós források ez az ország már régen csődbe ment volna. Megjegyzem most sincs tőle távol.
4. Igen. Aki nem politikus az semmit nem kap az uniós pénzekből. Te kaptál egy forintot is? Csak mert a fidesz politikusai több millió forintokat kiszedtek belőle. Szerinted miből van a villa, magánrepülő, jacht és a többi?
5. Nem vagyok Orbán fóbiás és szeretek dolgozni, szeretem a szakmámat. A jelenlegi kormányt pedig azért szidom mert hülyenek nézi az embereket. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!