Miért nálunk drágul legjobban a kenyér az EU-ban? Mit csinálunk rosszul? (grafikon mellékelve)
Figyelt kérdés
Augusztusban 66 százalékkal drágult a kenyér egy év alatt. A második legnagyobb drágulás Litvániában csak fele ekkora, 33 százalék.
2022. szept. 19. 14:12
1/14 anonim válasza:
Előre megyünk nem hátra, előre a szakadék felé
2/14 anonim válasza:
Voltak évek amikor a búzát égették mert annyi volt
3/14 anonim válasza:
Mert eddig baromi olcsó volt nálunk.
4/14 A kérdező kommentje:
3: mitől lett volna olcsóbb? Miért lett volna drágább Bulgáriában, Romániában?
2022. szept. 19. 14:35
5/14 anonim válasza:
Kinek mit intézett a kormánya.
6/14 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy honnan indult valami, amikor te pl 180 Ft ért vetted, a német átszámítva már 350 ért....
7/14 anonim válasza:
#3 Qrvára bírom a Fideszesek találékonyságát🤣
8/14 anonim válasza:
Én általában drága kenyeret vettem eddig is, mert szeretem a minőséget. 2021 szeptemberében 500 Ft volt félkiló a szokásos kenyeremből, most 750. Ez 50% infláció. Akkor most hogy is van ez az "eddig nagyon olcsó volt"? Hasonló minőségű kenyér Ausztriában jelenleg olcsóbb.
9/14 anonim válasza:
8# úgy, hogy Ausztriában a minden IS olcsóbb...ja nem!🤣
10/14 anonim válasza:
Mert nálunk a legk***csögebbek a pékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!