Lesz még valaha demokratikus, nyugatbarát Magyarország?
19 éves vagyok. Nagyon zavar, hogy egyre jobban távolodunk a nyugattól. Orbánt már csak Fehéroroszországban, Oroszországban meg Szerbiában látják szívesen.
Úgy gondolom, hogy a Fidesz addig nem megdönthető, amíg Orbán hatalmon van. De utána mi lesz? Az ismertségi körömben a többség ellenzéki, de még így is rengeteg manipulálható ember van, szóval Orbánt váltja majd egy másik fideszes és folytatódik minden tovább.
Az én választókörzetemben lehetetlen a változás. 30 éve a kisgazdák, vagy a Fidesz nyeri a mandátumokat.
Ha valakit meg akarunk győzni, hogy ez így nem jó, akkor egyből visszakérdeznek, hogy "Gyurcsány jobb volt" vagy "Menni akarsz a háborúba?". Én nem látok a változásra esélyt. Ti hogyan gondoljátok?
Szerintem 1 éven belül ez el fog dőlni, miután orbán bejelenti az eu kilépést, utana pedig nem titkoltan orosz csatlósállammá tenni mo t.
Komoly lazadasok lesznek e miatt, de a lényeg hogy a fegyveres szervek hova fognak állni?
Elfogják a hazaárulót, vagy bele fognak lőni a tömegbe.
Szerintem ezt dülőre vinni.
Mert orbánnak elkerülhetetlen hogy csatlakoznia kelljen az orszagnak zaros időn belül az eu ügyészseghez.
Ez meg azt jelentené hogy 12 évre visszamenőleg átneznék ahogy szétlopta a magyarságot...
Letöltendő börtön lenne.
Vagyis hogy megússza a tetü nem azt teszi hogy fogja a lét és eltakarodik.
Hanem átadja majd az oroszoknak a hazánkat.
Így büntetlen számonkérhetetlen marad és hatalomban is marad mint putyin helytartó.
Más opciót nem látok neki hogy megússza.
Valójában a nyugatnak szüksége van egy Orbánra.Von der Leyen asszonynak meg a többinek szintúgy.Orban amolyan gravitáló nyomasként tartja őket nyeregben.Ez az erő része egész EU-nak.Ha ő nem lenne mint ellentét az EU-ban,ők nem biztos hogy hatalmon lennének.
U.I
Ha már le akarjuk váltani Orbit,akkor szerintem legjobb lenne ha sem a nyugat felé,sem a kelet felé nem orientálódnánk igazán,hanem megtalálni ezt a bizonyos autonóm középutat MO-számára.Én ilyesmiben hiszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!