Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lesz még valaha demokratikus,...

Lesz még valaha demokratikus, nyugatbarát Magyarország?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok. Nagyon zavar, hogy egyre jobban távolodunk a nyugattól. Orbánt már csak Fehéroroszországban, Oroszországban meg Szerbiában látják szívesen.

Úgy gondolom, hogy a Fidesz addig nem megdönthető, amíg Orbán hatalmon van. De utána mi lesz? Az ismertségi körömben a többség ellenzéki, de még így is rengeteg manipulálható ember van, szóval Orbánt váltja majd egy másik fideszes és folytatódik minden tovább.

Az én választókörzetemben lehetetlen a változás. 30 éve a kisgazdák, vagy a Fidesz nyeri a mandátumokat.

Ha valakit meg akarunk győzni, hogy ez így nem jó, akkor egyből visszakérdeznek, hogy "Gyurcsány jobb volt" vagy "Menni akarsz a háborúba?". Én nem látok a változásra esélyt. Ti hogyan gondoljátok?

2022. szept. 18. 16:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem 1 éven belül ez el fog dőlni, miután orbán bejelenti az eu kilépést, utana pedig nem titkoltan orosz csatlósállammá tenni mo t.

Komoly lazadasok lesznek e miatt, de a lényeg hogy a fegyveres szervek hova fognak állni?

Elfogják a hazaárulót, vagy bele fognak lőni a tömegbe.

Szerintem ezt dülőre vinni.

Mert orbánnak elkerülhetetlen hogy csatlakoznia kelljen az orszagnak zaros időn belül az eu ügyészseghez.

Ez meg azt jelentené hogy 12 évre visszamenőleg átneznék ahogy szétlopta a magyarságot...

Letöltendő börtön lenne.

Vagyis hogy megússza a tetü nem azt teszi hogy fogja a lét és eltakarodik.

Hanem átadja majd az oroszoknak a hazánkat.

Így büntetlen számonkérhetetlen marad és hatalomban is marad mint putyin helytartó.

Más opciót nem látok neki hogy megússza.

2022. szept. 18. 16:30
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
10: Na, még csak az kéne, hogy még több hülye lóbálgasson akármilyen fegyvert, vagy annak kinéző bármit, kösz, nem.
2022. szept. 18. 16:31
 13/16 anonim ***** válasza:
21%
12) ha valaki meg akar ölni akkor meg is fog,fegyver lóbálása nélkül is.ki mersz menni az utcára?ki.megpróbáltak már megölni?nem.a válaszod is bizonyítja hogy a legnagyobb hülye te vagy,neked magadtól kell félned a leginkább.
2022. szept. 18. 16:35
 14/16 HakapiszikMatyi ***** válasza:
61%
Tenni kell érte, hogy ne függjünk tőlük! Én, pont egy "Nácinak bélyegzett" hozzászóló vagyok, mert Magyarországot előrébb veszem a dekadens nyugattól. Bocsánat, de nekem nem tetszik, ami most bejön onnan.
2022. szept. 18. 16:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez az embereken múlik inkább, nem a politikán, de mint az elmúlt 12 évet nézzük: nem valószínű már, hogy igény lenne rá...
2022. szept. 18. 18:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Valójában a nyugatnak szüksége van egy Orbánra.Von der Leyen asszonynak meg a többinek szintúgy.Orban amolyan gravitáló nyomasként tartja őket nyeregben.Ez az erő része egész EU-nak.Ha ő nem lenne mint ellentét az EU-ban,ők nem biztos hogy hatalmon lennének.

U.I

Ha már le akarjuk váltani Orbit,akkor szerintem legjobb lenne ha sem a nyugat felé,sem a kelet felé nem orientálódnánk igazán,hanem megtalálni ezt a bizonyos autonóm középutat MO-számára.Én ilyesmiben hiszek

2022. okt. 10. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!