Lesz még valaha demokratikus, nyugatbarát Magyarország?
19 éves vagyok. Nagyon zavar, hogy egyre jobban távolodunk a nyugattól. Orbánt már csak Fehéroroszországban, Oroszországban meg Szerbiában látják szívesen.
Úgy gondolom, hogy a Fidesz addig nem megdönthető, amíg Orbán hatalmon van. De utána mi lesz? Az ismertségi körömben a többség ellenzéki, de még így is rengeteg manipulálható ember van, szóval Orbánt váltja majd egy másik fideszes és folytatódik minden tovább.
Az én választókörzetemben lehetetlen a változás. 30 éve a kisgazdák, vagy a Fidesz nyeri a mandátumokat.
Ha valakit meg akarunk győzni, hogy ez így nem jó, akkor egyből visszakérdeznek, hogy "Gyurcsány jobb volt" vagy "Menni akarsz a háborúba?". Én nem látok a változásra esélyt. Ti hogyan gondoljátok?
Ez a nyugattól is függ. Ha továbbra is ilyen lekezelő, imperialista és kulturmarxista lesz, akkor nem is kéne vele annyira barátkozni.
Amúgy nem tűnsz túl tájékozottnak, Orbán Viktor beszéde hatalmas sikert aratott az USA-ban, is várhatóan az olaszoknál is egy Orbán Viktort sokban másoló kormányzat lesz nemsokra.
A Nyugat nem egyenlő a liberális sajtóelittel.
"még így is rengeteg manipulálható ember van" Ez modjuk igaz, pl itt vagy rögtön te is.
#2 annyi tapsikolót Gyurcsány beszédein is látsz.
Birkameneten lévő nem napon barnult emberek azt sem tudták milyen rendezvényen voltak.
Remélhetőleg soha.
Miért akarod,hogy az lmbt fújja a passzát szelet?Miért akarsz érzékenyítéseket az iskolákban, óvodákban?
Miért akarsz bevándorlókat?
7#
Kit érdekel?
Aki az alapján ítél meg, hogy ki vezeti az országodat, az annyit is ér.Buta ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!