Mit akar a dk ezzel az árnyékkormánnyal?
Rá fognak mutatni a Fidesznek, hogy azt a programot hajtják végre, amivel a választási kampányban még riogatták az embereket, hogy ez vár rájuk baloldali győzelem esetén.
Jó kis móka lesz, a Fidesz úgy el lesz kergetve mint macskát sz6rni 🤣🤣🤣
8
Egy hazug ember, elég volt belőlük, én spec szegényebb voltam mikor ő kormányzott.
nem tök mindegy neked, kérdező? te életesd Orbánt
komolyan nem értem miért kell nektek mindenbe beleszólni
A DK a Fleto játszótere. Ráér, rengeteg mocskos pénz van nála kéznél, s rengeteg elvtársuk van külföldön, akik szintén megszedték magukat, és a hatalomvágy zubog bennük, szeretnének valahol emberek tömegeinek parancsolgatni.
Az árnyékkormány szándéka most közvetlen az, hogy Klárika nem bírja már lelkileg Fleto párja (pártvezetője) alkoholbűzét, maga is alkoholba fojtja a családi nehézségeit, s ilyenkor jönnek elő a kórozs rémálmok, mint pl. az árnyékkormány ötlete. Lám, lám, néhány bukott művész és eredménytelen ex politikus máris reménykedik, mert senkik voltak, senkik lettek, s most aktivizálják magukat, mert egy alkoholistától bíztatást remélnek. Szánalmas horda. Egy jellemző rájuk, az erkölcsi normájuk együttesen is a béka alja alatt van...
#16 akkor nem szavazol rá
akinek meg tetszik, rá szavaz
nem kötelező mindenben együtt bégetni
árnyékkormányt létrehozni nem bűncselekmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!