Az ellenzék azért tette fizetőssé a BME/INFOPARK környéki parkolózónát, mert kárt akar okozni az ott tanuló/dolgozó embereknek?
Egyreszt az onkormanyzatoknak minden fillerre szuksege van, ezert alakitanak ki ujabb fizetos zonakat, masreszt pedig varos politika is: kevesebb auto, tobb tomegkozlekedes
Ne vedd szemelyes tamadasnak
Ha apu megvette neked a kocsit, akkor a várost is megveheti. Mond csak meg neki, hogy "apu, vedd meg nekem a várost":D
De most őszintén, melyik egyetemista jár kocsival az egyetemre?:D Oké, biztos van ilyen, de azért nem túl sok.
A tanároknak meg ott az egyetem parkolója, az nem közterület, nem lesz fizetős számukra.
Az Infopark környékén délelőtt 10 és délután 4 között teljesen lehetetlen volt parkolni. Amikor 5 percre meg kell állnom , 15-30 perc közötti idő volt parkolót találni.
Elképesztő mértékben örülök a változtatásnak.
Tehát mivel Gelgelynek nincs jogsija, ÉN gyalogoljak???
#2 ne sértegess, érzéki cinizmus ez 🙄🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!