Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek melyik ellenzéki...

Szerintetek melyik ellenzéki párt áll most ugy,hogy ha kellene akár már holnap áttudná venni a kormányt és tudna kormányozni?

Figyelt kérdés
Szerintem a DK az egyetlen jelenleg (mondom úgy hogy nem vagyok Dk-s)
2022. szept. 5. 22:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
45%
Egyik sem!
2022. szept. 5. 22:20
 2/19 anonim ***** válasza:
54%
Egy nap alatt semelyik ország semelyik pártja nem lenne képes rá, de bő egy hét alatt egy ettől jobb kormányt én is összeraknék. Nem volna nagy kihívás.
2022. szept. 5. 22:20
 3/19 anonim ***** válasza:
38%
Egyik sem
2022. szept. 5. 22:24
 4/19 anonim ***** válasza:
36%

Én ezzel sem értek egyet. A DK-ban csak a Fideszt szolgáló bohocók vannak. Szerintem káosz lenne ha átkellene venniük a kormányrudat, mert Ők nem szeretnének hatalmat, Ők csak a rendszer hasznos hülyéi. Bár Gyurcsány tapasztalt, tudja milyen Miniszterelnöknek lenni így végül is lehetséges hogy valóban igazad van és bugdácsolva de feltudnának mégis ezzel a brigáddal mutatni valamit.

Ezzel szemben a Mi Hazánk, ugyan ezt nem szeretném, de talán Ők valamiféle alternatívát tudnának adni és a kormány átvétele sem feltétlen okozna gondot nekik, max hosszútávon.

Ugyanakkor szerintem még a Momentum is tudna okozni meglepetést és viszonylag normálisan kormányozni.

A Jobbik, LMP, MSZP, Párbeszéd és Jakab pártja meg teljesen alkalmatlan. Mindenkinek az lenne a legjobb ha ezek a pártok már eltünnének, még nekik is. Talán nem lenne ennyi ember aki útálja őket mert szépen elfelejtődnének.

2022. szept. 5. 22:25
 5/19 anonim ***** válasza:
33%
Választásokon kell nyerni, nem álmodozni a hatalomátvételről.
2022. szept. 5. 22:28
 6/19 árokpart ***** válasza:
35%
Geri Tibor tanár úr!
2022. szept. 5. 22:29
 7/19 anonim ***** válasza:
56%
A kétfarkuak. Ők a legfelkészűltebbek a ellezékből.
2022. szept. 5. 22:45
 8/19 anonim ***** válasza:
28%
Mi Hazánk.
2022. szept. 5. 22:56
 9/19 anonim ***** válasza:
41%
Valószínűleg egy ideiglenes kormány lenne, ha addig fajulna a helyzet, amiben mind a hat Összefogásos párt képviselné magát, esetleg a Mi Hazánk is ki tudna magának egy helyet harcolni benne. Aztán meg jönne egy időközi választás, amit bárki megnyerhetne.
2022. szept. 5. 23:24
 10/19 anonim ***** válasza:
51%

#7 "A kétfarkuak. Ők a legfelkészűltebbek a ellezékből."

Nem vitatom, hogy EBBŐL az ellenzékből a kétfarkúak lehetnek a legfelkészültebbek - Feri is már mióta készül és még mindig nem sikerült elkészülnie.

De ez nem azt jelenti, hogy a kétfarkúak bármire is alkalmasak lennének, a kormányzásra meg végképp nem. Azt jelenti, hogy a többiek még náluk is szánalmasabbak.

2022. szept. 5. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!