Szerintetek melyik ellenzéki párt áll most ugy,hogy ha kellene akár már holnap áttudná venni a kormányt és tudna kormányozni?
Én ezzel sem értek egyet. A DK-ban csak a Fideszt szolgáló bohocók vannak. Szerintem káosz lenne ha átkellene venniük a kormányrudat, mert Ők nem szeretnének hatalmat, Ők csak a rendszer hasznos hülyéi. Bár Gyurcsány tapasztalt, tudja milyen Miniszterelnöknek lenni így végül is lehetséges hogy valóban igazad van és bugdácsolva de feltudnának mégis ezzel a brigáddal mutatni valamit.
Ezzel szemben a Mi Hazánk, ugyan ezt nem szeretném, de talán Ők valamiféle alternatívát tudnának adni és a kormány átvétele sem feltétlen okozna gondot nekik, max hosszútávon.
Ugyanakkor szerintem még a Momentum is tudna okozni meglepetést és viszonylag normálisan kormányozni.
A Jobbik, LMP, MSZP, Párbeszéd és Jakab pártja meg teljesen alkalmatlan. Mindenkinek az lenne a legjobb ha ezek a pártok már eltünnének, még nekik is. Talán nem lenne ennyi ember aki útálja őket mert szépen elfelejtődnének.
#7 "A kétfarkuak. Ők a legfelkészűltebbek a ellezékből."
Nem vitatom, hogy EBBŐL az ellenzékből a kétfarkúak lehetnek a legfelkészültebbek - Feri is már mióta készül és még mindig nem sikerült elkészülnie.
De ez nem azt jelenti, hogy a kétfarkúak bármire is alkalmasak lennének, a kormányzásra meg végképp nem. Azt jelenti, hogy a többiek még náluk is szánalmasabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!