Mit fognak szerinted ma bejelenteni a Kormányinfón Gyulás Geriék?
Figyelt kérdés
Ma délután 13 órakor ismét kormányinfó lesz. Mire számítasz, milyen bejelentések lesznek?2022. szept. 17. 12:01
24/28 anonim válasza:
Eddig úgy néz ki hogy maradnak az árstopok
25/28 anonim válasza:
Aza lényeg hogy marad az árstop, de a főlényeg hogy támogatják a NER origarhák által müködtetett cégeket hogy ki tudják fizetnia rezsit.
Tehát a Lölő, Csányi, Tiborc cégei az adóforintokból kapnak rezsitámogatást... Miközben a szegény emberek továbbra sem kapnak semmi támogatást.
Üdv Orbánisztánban!
26/28 anonim válasza:
25-re:
Pedig én úgy aggódtam értük!
Féltem, hogy elszegényednek, aztán majd gyűjtést kell rendeznünk nekik.
27/28 anonim válasza:
Azt kommunikálják, mintha megegyeztek volna az bizottsággal, közben a héten volt egy elítélő határozat megszavazva és még a vasárnapi döntés is várhatóan negatív lesz. Magyarul baj van és a kormányinfós bejelentésekkel akarják ezt elfedni. Inkább még megtartják egy ideig az árstopot és a kamatstopot, hogy ne legyen balhé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!