Mit fognak szerinted ma bejelenteni a Kormányinfón Gyulás Geriék?
Figyelt kérdés
Ma délután 13 órakor ismét kormányinfó lesz. Mire számítasz, milyen bejelentések lesznek?2022. szept. 17. 12:01
11/28 anonim válasza:
Szerintem megtiltják rendeletben, a férfiak szüljenek, és aki megszegi a törvényt azt elzárják 30 napra.
12/28 anonim válasza:
Nem tudom, de volt némi sor a benzinkúton :D
Én is biztos ami biztos, gyorsan leszívtam a tankot, aztán elszaladtam tankolni.
13/28 anonim válasza:
Baszki, az #1-esnél a pont! Szétröhögtem magam.
14/28 anonim válasza:
Orbán Viktor az üzeni minden magyarnak:
"Egyszer még kérni fogunk valamit maguktól...."
(Tanú c. filmből)
15/28 anonim válasza:
Amugy, most menjetek tankolni szerintem...
Lehet már most nagy a sor a benzinkúton:)
16/28 anonim válasza:
A főtéma az lesz, hogy 100 ezer magyar katonát küld a fidesz Putyin megsegítésére. Tehát a gázvásárláson túl, mostmár konkrét katonai segítséget kell adnunk Putyinnak.
17/28 anonim válasza:
Na az öszödi beszéddel kezdődött a híradó..
Így biztos hogy valami fájót fognak bejelenteni, ha propagandával kezdik a híradót.......
18/28 anonim válasza:
Megy valahol neten élőben? Nincs tévém.
20/28 anonim válasza:
M1 van neten is
Arra van pénz nyugi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!