Szerintetek mit fognak bejelenteni a késő esti üzemanyagárstoppal kapcsolatos kormányinfón?
Figyelt kérdés
Szerintem többek között az hogy csak magyar lakcímkártyával rendelkezőkre fog vonatkozni az árstop.
Szerintetek mit? várom a tippeket!
2022. márc. 10. 18:43
1/13 anonim válasza:
Hogy feloldják. Szóval szopóka lesz.
2/13 anonim válasza:
A, adómentes lesz egy kis időre értékesíteni
B, kicsit emelik az árat, de marad a stop
C, Orbán lemond
3/13 anonim válasza:
Mennyiségi korlát lesz alacsonyabb, az én tippem.
4/13 A kérdező kommentje:
#1 A kormányinfó bejelentésével együtt azt is bejelentették hogy marad az árstop.
2022. márc. 10. 18:50
5/13 anonim válasza:
Nem tudom, de holnaptól busszal járok, az unió is kérte hogy spóroljunk az üzemanyagokkal meg a gázzal.
6/13 anonim válasza:
Semmit. elmondják, hogy a MOL tartani fogja az árakat és átveszik a csődbe menő kutakat. A felszámolásra meg ott van a végrehajtói kar, most majd elkezd kiemelkedni ezzel egy új Schadl és Völner, de immáron Varga Juci intézi a dolgokat.
7/13 anonim válasza:
Szerintem semmit. Csak felmondják a mondókát, amit már párszor elmondtak. Nincs itt semmi látnivaló, semmi ok a pánikra... stb. stb.
Szóval csak próbáljak majd nyugtatgatni az embereket. Bár vannak kétségeim, hogy ez nem lesz-e kontraproduktív.
8/13 anonim válasza:
Mikor, hol lesz a "késő esti kormányinfó"?
10/13 anonim válasza:
8 21,30 és az M1 híradó YouTube csatorna. Vagy a hírtv. De ne nézd előtte egyiket sem, mert akut agyhalálod lesz tőle
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!