Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszes politikusok és...

A fideszes politikusok és ifiklub (fidelitas) tagjai már gyerekkorukban is minden társasjátékban csalhattak és már akkor is hazudósak lehettek?

Figyelt kérdés

2022. szept. 16. 19:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%

Sokat tanult a Fidesz a baloldali pártoktól.

Gyurcsány és haveri köre a nyolcéves kormányzásuk alatt többszörös milliárdossá "nőtte ki magát"

Volt (van) kitől tanulni.

2022. szept. 16. 23:16
 12/16 anonim ***** válasza:
11 - Gyurcsány előtte is milliárdos volt, de mindegy, nézzed tovább a Főhőst.
2022. szept. 17. 07:22
 13/16 anonim ***** válasza:
#10: Aha. Szóval eddig az elnök volt, de miután nevesítem, rájössz, hogy mégsem ő volt. Most épp "következő fejest" emlegetsz (ilyen pozíció sajna nincsen), de nevet még mindig nem tudsz mondani. (Cseppet sem vagy ám röhejes, "büszke" és elvszerű barátom...) :)
2022. szept. 17. 17:48
 14/16 anonim ***** válasza:

#12: Kihasználva a rendszerváltás előtti kommunista kapcsolatrendszerét a '90-es évek vadkapitalista időszakában. Például úgy, hogy fillérekért vásárolt meg állami vállalatokat. ...és hogy erről hogyan vélekedik, azt jól ismerjük:

https://www.youtube.com/watch?v=Lwi6_AeYBCI

2022. szept. 17. 17:52
 15/16 anonim ***** válasza:
14 - Hogy ez a folyamat mennyire tisztességes, az valóban megkérdőjelezhető. Viszont ilyen lehetőségeket kihasználni meg nem törvénysértés. Én 1 éve vettem házat, ami most kb 20%-kal többet ér, akkor mit kéne csinálnom? Szétosztanom az ezen szerzett hasznomat?
2022. szept. 17. 17:55
 16/16 anonim ***** válasza:
#13: Nem is fogok nevet mondani. Se sztorikat mesélni. Abból amit leírtam nem nehéz kitalálni kiről van szó, de te túl hülye vagy ahhoz, hogy a sorok között olvass. Maradjon is így.
2022. szept. 17. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!