Támogatnád 30 éves kor fölött gyermektelenségi adó bevezetését, amit a gyerekesek kapnának, hogy könnyebben élhessenek?
Alapvetően liberálisan állok hozzá ehhez a dologhoz, én 25 vagyok, nekem is lehetne már, még sincs gyerekem, de mint az ország vezetője valahogy mégis ösztönözni kell a kormánynak a gyerekvállalást, mert különben nagy szarban leszünk, az anyagiak eggy dolog, de pont hogy a fejlett országokban nem szaporodnak, a korfa megfog rogyni, elöregedünk, nem lesz nyugdíj, nem lesz melós, kénytelenek leszünk engedni a migrációnak, ami teljesen kiszámíthatatlan jövőt hoz.
Lényeg az, hogy nem véletlen hogy azt akarják szaporodjunk, lehet hogy gané módszerekkel, de az is beteg amit a balliberális média nyomat, mintha tényleg azt akarnák hogy ne szaporodjon a fehér nép, hogy inkább keveredjen, aztán csodálkoznak, hogynagyon sokan emiatt ezt a mocsok maffiózót választják meg. A liberális médiának azt kéne hangoztatni hogy mindenkinek szabad döntése a szülés, az abortusz, de nem feladata annak propagálása hogy ez jó dolog lenne.
Tartsák el őket a gazdagok!
Van elég baja sokaknak gyerek nélkül is.
Amíg van,akinek 20 milliós karórára telik,addig ne azt adóztassuk,aki a gázt se tudja kifizetni!
Azért adóztatni valakit,mert nem tud eltartani egy gyereket olyan,mint a fasizmus.
Mert szerinted a rengeteg adókedvezményt,CSOK-ot,meg anyámkínját ki fizeti okoska? A pénz az nem a fán terem. Nekem 3 felnőtt gyerekem van, de ennél gusztustalanabb rendszert ami most van kitalálni sem lehetne.És mellé ezek a hergelések a kormány,meg a posztkomcsi ivadékok részéről,hát kinyílik a bicska az ember zsebében.
A legbosszantóbb mégis az, hogy nem az kapja aki rászorulna,hanem fizetheti mint a barom a pórnép a Varga Judit féle szociopata tolvajok CSOK-ját és ehhez ti még tapsoltok is.
Azok úgyis mindent megkapnak Viktortától, mert az nekik jár, meg ők "legalább" tettek valamit a társadalomért...
Ez mind h*eség, nem értek vele egyeet.
"de mint az ország vezetője valahogy mégis ösztönözni kell a kormánynak a gyerekvállalást"
a gyerekvállalást normális oktatási rendszerrel és egészségüggyel, valamint kiszámítható jövővel lehet ösztönözni. Ezeket meg pont szétverte a csodás kormányod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!