Milyen lesz ez a gyermektelenségi adó? Ha pl a páromnak van két gyermeke az előző kapcsolatából akkor mi van?
Nana,a minap olvastam valahol hogy Boross Péter(volt MDF-es)ex miniszerelnök javasolta Orbán V.-nak hogy akinek nincs gyereke az fizessen különadót,így állítandó meg a nemzet fogyását.És ezzel a pénzzel pótolnák azt amit a sokgyerekes családoknál kiesik.
Egyelőre csak vélemény,de sosem lehet tudni...nem zörög a paraszt ha a szél nem fújja.
"Vagyis újfent a romákat juttatjuk mégnagyobb pénzhez. "
Csak azokat amelyek dolgoznak.Hiszen az adókedvezményt csak akkor tudják igénybe venni.Aki viszont dolgozik,az igenis csináljon gyerekeket is(bőrszíntől függetlenül),mert fogy a lakosság,ami azt jelenti,hogy a mostani fiatalok retteghetnek,hogy 70 évesen hogy lesz nyugdíjuk.A cigányok azon része,amelyik eddig megélhetésért csinált gyerekeket,a börtönnek,meg a szociális ellátó rendszernek,azok nem fognak jobban járni,mert azoknak eddig sem volt legális,bejelentett munkahelyük.És ha nem is lesz,akkor nem is fognak jobban járni.
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-27 17:28
"a mostani fiatalok retteghetnek,hogy 70 évesen hogy lesz nyugdíjuk"
Az életbiztosításból meg a nyugdíjpénztárból, amit fizetek meg a munkahely fizet. Az állami nyugdíjjárulék így is minimális.
Ha megcsinálják, az teljesen szembemegy az emberi szabad akarat nyilvánítás jogával. Alapvető emberi jog (kellene, hogy legyen) hogy valaki akar-e gyereket vagy sem.
Aztán érdekes anomáliákat fog szülni a dolog:
a melegek, az egészségügyileg alkalmatlanok valamint a szinglik körében.
Ha valaki engem kérdez, én ellene vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!