Évente hány gyermek nem születik meg az abortuszok miatt Magyarországon? Támogatjatok a szivhang meghallgatasos javaslatot?
Bevalom engem is érintett majdnem a dolog .
A volt barátnőmmel viszonylag laza kapcsolatban voltunk nem laktunk együtt csak osszejartunk és terhes lett ő el akarta vetettni mert fiatal is volt. de én nagyon meg szerettem volna tartani
1 hétig iszonyat rossz érzés volt hogy semmit nem tehetek.o meg el akarja veszelyteni.
Aztán végül így vagy úgy de meggyőztem hogy tartsuk meg.
Együtt éltünk neveltuk. de aztán szetmentunk azóta mással van és újra terhes .
De a saját gyerek nálam és a családommal maradt
nem bántam meg persze nem ideális a helyzet. De kinek az ??
Semmi sem full ideális olyan lapokkal játszunk amilyet kapunk
Nem kell tökéletesnek lenni hogy valami működjön.
"Biológiailag 16 25 között szülik a legegesegesebb gyerekeket a nők
De manapság 30 35 felett akarnak szülni ez nagyon rossz ."
Ezt beszéld meg a férfiakkal is. Én az általad ideálisnak tartott életszakaszban tanultam (középiskola, főiskola), 2 kapcsolatom volt, mindkettő elhagyott, az egyik azért, mert egy nő mellett sem tudott megmaradni, miután az első nagy szerelme elhagyta egy másik fiú miatt, csak erről én nem tehettem, hogy a másik csaj mit csinált vele, a másik meg az egyik exével jött össze újból, utána nem volt senkim, jött a válság, örültem, ha van munkám, bizonytalanra nem akartam szülni, nagyon messze voltam attól, hogy minden meglegyen, azért kapkodtam, hogy ne nélkülözzek. Nem úgy alakult végül az életem, hogy lett volna megfelelő párom és gyerekem, de senkinek semmi köze nem lenne hozzá, ha nem akarok, vagy ha mégis összejönne 40 fölött mondjuk. Ma már nem a középkorban élünk, van lehetőség egészséges gyereket világra hozni később is, még ha nagyobb is a kockázat, de fejlettebb az orvostudomány is, így hamarabb derülnek ki esetleges komplikációk, én meg végülis nem dohányzom, nem drogozok, nem alkoholizálok, aktív életet élek, sok 16-25 évesnél lehet, hogy egészségesebb is vagyok. De egyelőre nincs tervben gyerek, és a Fidesz inkább elveszi a kedvem, nem meghozza az ilyen és a többi agymenésével.
23# akor a Szalasi vagy Rákosi rendszerol mit mondanál? 😀Ha már itt is " félelem rendszere van"
Szerintem addig ne panaszkodjunk ameg vegulis azt mond mindenki amit akar és azt ír le amit akar.es ha kritizalod is a Fideszt nem jön érted a fekete kocsi .de még a többi Fideszes se ver össze.
Én nem érzem diktatúranak a Fidesz kormányt.
De abban van igazság hogy nem is olyan sima kormányzó párt mint az elődei meg az első Orbán kormányt is beleertve valami más
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!