Évente hány gyermek nem születik meg az abortuszok miatt Magyarországon? Támogatjatok a szivhang meghallgatasos javaslatot?
Bevalom engem is érintett majdnem a dolog .
A volt barátnőmmel viszonylag laza kapcsolatban voltunk nem laktunk együtt csak osszejartunk és terhes lett ő el akarta vetettni mert fiatal is volt. de én nagyon meg szerettem volna tartani
1 hétig iszonyat rossz érzés volt hogy semmit nem tehetek.o meg el akarja veszelyteni.
Aztán végül így vagy úgy de meggyőztem hogy tartsuk meg.
Együtt éltünk neveltuk. de aztán szetmentunk azóta mással van és újra terhes .
De a saját gyerek nálam és a családommal maradt
nem bántam meg persze nem ideális a helyzet. De kinek az ??
Semmi sem full ideális olyan lapokkal játszunk amilyet kapunk
Nem kell tökéletesnek lenni hogy valami működjön.
Nem támoogatom. Azért, mert egy átgondolatlan döntés, pl.: nem gondolva a nemi erőszak miatt létrejött lényekre.
Azért, mert Viktorta vinnyog állandóan a nagy "keresztényi" életről, még neem bizti, hogy amiatt ennek is meg kellene valósulnia.
Amúgy ez egy mi hazankos javaslat akárcsak a meleg propagandát törvény ezeket Duro Dóra és társai találtak ki csak a Fidesz ha jó valami azt atveszi és saját ötletkent adja be .
Amúgy évente 20 25 e ember ti ezt felfogjatok mennyi ?
Megállna a népesség csökkenés nem lenne többé gond a nyugdíj rendszerel .
Enis ilyen nem tervezet gyermek voltam mikor anyám fiatal volt.
Apám meg nem volt de legalább adott egy lakást anyámnak így le volt tudva a gyerektartas .
Lehet kicsit bolondabb vagyok mint a 2 házasságban született testvérem nem voltam minta gyerek fosulira se jártam mint a 2 másik. de azért fizetem az adót. dolgozom . Ez is kell,nem lehet mindenki full ideális minta gyerek .
Kérdező. Nem állna meg a népességcsökkenés. Ennyi nem lenne elég. Pláne hogyha kicsit tájékozottabb lennél, akkor tudnád, hogy az ilyen rendelkezések urán röviden emelkedne a születésszám, aztán mélyebbre visszaesne mint most, tehát gyorsabban csökkenne a népesség hosszú távon (10-15 éves távlat). Plusz emellé hozza jönne a fiatal nők távozása az országból. Nem csak abortusz céljából hagynák el az országot, hanem kint os telepednének le, és ott vállalnának később gyerekeket, a népesség további csökkenését okozva. Egyedül azok maradnának,, és szülnék meg a gyereket, akik nem engedhetik meg az utazást. Na most, aki egy ilyen utat nem tud kifizetni, majd a gyerekre lesz pénze? Pláne ha kiesik a munkából? Ugye hogy nem. Tehát mi lesz a hosszútávú következmény? A nehéz helyzetben, szegénységben élők és kisebbségek száma fog nőni, amég a középosztály száma csökken.
Azt már meg sem említem, hogy egy esetleges abortusztilalom következtében nők ezrei halnának meg (a nők élete miatt is aggódsz?) a nem biztonságos házi praktikáktól, vagy válna meddővé, így végleg elvéve a későbbi gyermekvállalás lehetőségét.
Kedves Kérdező!
Mégis milyen javaslat támogatásáról beszélsz itt össze-vissza?
A rendelet szeptember 15-én hatályba lépett! Nincs itt semmiféle szakmai-társadalmi egyeztetés!
14# sajnos ez mindig is így volt a szegény embereknek mindig több gyereke volt mint a penzesebnek .
Egyrészt s tanult nők kevesebb gyereket vállalnak másrészt minél magasabb színvonalon élsz annál jobban szereted a kényelmet annál több kell.
Ezzel meg az a baj hogy sok nő csak akor szülne mikor már mindene megvan .aztán vagy osszejon vagy nem.
Biológiailag 16 25 között szülik a legegesegesebb gyerekeket a nők
De manapság 30 35 felett akarnak szülni ez nagyon rossz .
A természet tudom nem igazságos mert mi férfiak 60 70 évesen is tudunk gyereket csinalni nekünk mindegy mikor .
Nemtudom mit lehetne kitalálni hogy újra fiatalon szuljenek a nők.vannak jó ötletek a kormánynak pl a csok meg még inkább a babavaro hitel de ez még kevés.
"Amúgy évente 20 25 e ember ti ezt felfogjatok mennyi ?
Megállna a népesség csökkenés nem lenne többé gond a nyugdíj rendszerel ."
Nem állna meg, mert sok fiatal már eleve külföldön tervez élni, dolgozni a suli után. Nekem is van most egy kolléganőm, aki most költözik külföldre. Ma lesz a búcsúbulija, ha szülni fog, az ő gyereke már nem Magyarországon fog megszületni.
Kérdező nagyon egy problémára fokúszálsz. Én 32 évesen lettem anya, mert 25 éves koromik kollégiumban laktam, utána meg próbáltam boldogulni az életben. Örültem, hogy magamat eltudom tartani. A férjemmel is későn találkoztam. A babaváró és a csok lehet segítség is, de tulajdonképpen olyan mértékben beépült az ingatlpiacba, hogy nem hogy segítség, már inkább nehezítés a fiataloknak, hiszen egyre inkább kitolódik, hogy a fiatalok mondjuk egy biztos fészket tudjanak teremteni az érkező gyerekeknek... Megjegyzem ilyen idősen is teljesen egészséges babák születnek és nem, nem kitolás, hogy a férfiak 60-70 ésvesen is nemzőképesek. Ez csak a gyerekkel kitolás, akinek 70 éves az apja, amikor ő megszületett. Azt a gyereket fel is kell nevelni és nincs kisegítve az állam, ha sorra születnek olyan gyerekek, akiket segélyekből nevelnek. Ezért sem törölték el még teljesen az abortuszt, feltételezem.
Ahogy írta más is. A felsőbb réteg megoldaná külföldön. A szegényebb réteg meg ideszüli a besikerült gyerekeket és az állam eltarthatja őket. Ez nem érdekük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!