Melyik a legidegesítőbb kormánypárti politikus?
Mivel aki ugyanezt kiírta az ellenzék kapcsán, nem tartotta be az ígéretét (hogy 15 percen belül kiírja kormánypárti verzióban is), kiírom én inkább helyette. Nyilván "megfeledkezet róla"...
A már kilépett, vagy nagyon egyértelműen irritálókat (pl. Borkai, Szájer, Kaleta) kihagyom a listából.
L. Simon László, Lázár, Kocsis Máté, Rogán na ezek azok a figurák akikkel nem ülnék le egy asztalhoz, annyira arrogánsak, nagyképűek, hogy szóra sem érdemesek, ilyen jellemű embereket a hétköznapi életben is messziről kerülök.
Varga Mihály, Nagy István, Tarlós, Navracsics, Gulyás féle emberekben még van valami értelem magja, valami minimálisan tiszteletre méltó.
A felsoroltak közül Rogán. Igazi maffiózó.
De a számomra legirritálóbbak között ott van még Varga Judit és Novák Kati. (nem vagyok nőellenes, én is nő vagyok, de ez a két liba bicskanyitogató)
Orbán egy külön kategória, ő vezeti a bűnszervezetet.
Alatta pedig ott van Szíjjártó, Kocsis Máté, Hollik István, Rezsiszilárd.
Az összes irritál!
Ezek mind egyformák: a pénzért elvesztették az egyéniségüket!
12 egy tucat.
Külön-külön egyik sem érdemel egy szót sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!