Miért állunk ilyen rosszul a gáztározóink feltöltöttségével? Ha elfogy a gáz, ki segít ki, az EU?
Én eddig teljesen benyaltam azt a dumát, hogy mi teljesen rendben vagyunk, van gáz, csak drága - pedig tényleg nem szoktam hinni a Fidesznek, de itt olyan magabiztosan állították a fideszesek, hogy mi kell majd a németeknek adjunk (na jó, ezt tudtam, hogy vicc, nyilván a 100 milliós Németországnak egy 10 milliós ország mennyit tudhat segíteni?).
Azt gondoltam, jobban állhatunk egy fokkal a feltöltöttség terén mint mások, ha már ilyen nagy a szánk - erre szembejött velem ez a ranglista:
Messze az EU-átlag alatt vagyunk, alig van nálunk rosszabbul álló ország!
( [link]
Igaz, azt írják, ez a lakossági fogyasztásra elég, ha ki bírjuk fizetni ( [link] de hát a kórházakat, az iskolákat, az óvodákat is fűteni kell!
Mi lesz, ha így halad a dolog? Majd másoktól fogunk kuncsorogni?
#22 A paneledre nem vonatkozik a 18 fokos korlátozás.
Az irodai munka nehéz lesz, dolgoztam én is ilyen munkakörben évekig, volt kolléganőm aki még 24 fokban is fázott az ülőmunkától.
Sajnos most baj van, nagy baj. Nem azzal hogy kevés lenne a gáz vagy áram - ez nálunk még nem gond. A baj az ára. Az államnak ki kell fizetnie a gáz és áram teljes árát az állami irodák, intézmények fűtésénél is meg a mi fűtésünknél, áramfogyasztásunknál is ami a hatósági ár felett van.
Ennyit bír el a költségvetés. Ez nagyon nem jó, de jobb, mintha kiszámláznák rád a teljes árát az áramnak és gáznak, hogy cserébe a munkahelyeden melegebb lehessen.
#24 Alacsonyabb lesz, ahogy korábban is a nagy áremelkedések után jött egy idő múlva árcsökkenés mindig.
de nem lesz olyan alacsony az ára, mint amennyi korábban volt. Ahogy minden más terméknél is lesz majd valamennyi árcsökkenés, de nem lesz a kenyér ára újra 400Ft ha már el tudták adni 800-ért is.
25.
Itt az átbaszás miért nem esik vissza a korábbi színtere?
#26 Miért esne?
Kifizeted a magasabb árat is, nem? Akkor?
te sem adnád olcsóbban a magad termékét ha van aki megveszi többért is - én sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!