Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a leg idegesítőbb...

Melyik a leg idegesítőbb ellenzéki politikus?

Figyelt kérdés
A politikai korrektség kedvéért ugyan ezt a kérdést 15 perc múlva felteszem kormánypárti politikusokkal kapcsolatban is.

2022. szept. 15. 22:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
88%

#20 Nem azért változtatta meg a nevét, mert szégyellte, hanem mert túl gyakori név.Ugyanúgy mint a Kis, Nagy stb.Tényleg nem szerencsés ilyen gyakori névvel szerepelni.De ezt ő nem is tagadta soha, te is onnan tudod.

Másrészt meg egy név termeszetesen semmit nem mond el egy ember származásáról.Az én nagyapám állami gondozott volt, utána nevelőszülőknél nevelkedett.Azt sem tudja a család, hogy a nevünk, nagyapám neve az a biológiai szüleinek a neve, a nevelőszülei családneve vagy esetleg egy az állam által ráaggatott név volt.Amúgy egy ritkább, de régi magyar családnevem van.Ennyit a származásról meg a névről.

2022. szept. 16. 14:44
 22/27 anonim ***** válasza:
29%
Dúró Dóra
2022. szept. 16. 15:50
 23/27 anonim ***** válasza:
4%

#21 Az állami gondozottak más eset, nem is szivatnám, ha az lenne.

De normális esetben az ember - pláne, ha már olyan fenemagyar mellveregető - büszke az őseire, akiktől származik.

Mondjuk egy kommunista vérbíróra én se lennék büszke, de Tóth nem is annak a nevét viselte (azt a nagyapját Tuseknek hívták)...

Szerintem az emberek ne aggassanak magukra nemesi csengésű neveket, ha egyszer nem azok - hanem szerezzenek a saját nevüknek dicsőséget!

Maholnap minden KisPista Esterházy hercegnek szólíttatja majd magát, mert az jól hangzik????

És ők a konzervatívok! Pffff! :-))))))

Ha konzervatív, akkor maradjon csak Tótnak, ami - és szívesen felveszem jobbágyomnak, a román feleségével együtt, miután visszaállították a királyságot a mihasznák! :-))))

Elég markos legénynek tűnik - csak lusta szegény (azért ment megélhetési politikusnak). De majd megtanul dolgozni, ha az én jobbágyom lesz, azt garantálom! :-))))

2022. szept. 16. 16:04
 24/27 anonim ***** válasza:
84%

De pont arról van szó, hogy kár a név és a származás kapcsolatán lovagolni, mert pont ennyire releváns.A magyar kevert nép, az a magyar, aki annak érzi magát, ilyen egyszerű.

Ha jobban megnézed egy komolyabb politikusnak sincs tucat neve, nem véletlen.Teljesen reális ilyen okból névváltoztatás, sokan tettek már ilyet.Akár írók, költők, és sokan mások.

A felmenőiről meg nem tehet senki, Donáth Anna családját is felhozhatnád ennyi errővel...

Azt is biztos tudod, hogy a vérbíró nagypapa nem is élt együtt a családdal, nem vett részt az életükben.Ezt is akárki tudhatja, nem titok, csak felesleges ezen lovagolni.

2022. szept. 16. 18:45
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Fekete Győr András azért nincs a listán, mert úgyis mindenki rászavazna?
2022. szept. 17. 02:34
 26/27 anonim ***** válasza:
44%
Az XXI. századi Szálasi Ferenc
2022. szept. 17. 09:57
 27/27 anonim ***** válasza:
91%

Nekem ellenzékiként Hadházy szimpatikus, hogy felfedi a milliárdos mutyizásokat.

A fidesznyikeknek pont emiatt szúrja a szemét.

2022. szept. 17. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!