Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a leg idegesítőbb...

Melyik a leg idegesítőbb ellenzéki politikus?

Figyelt kérdés
A politikai korrektség kedvéért ugyan ezt a kérdést 15 perc múlva felteszem kormánypárti politikusokkal kapcsolatban is.

2022. szept. 15. 22:15
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
10# Azért nincs a listán mert Gyurcsány vitt volna mindent, mellette más nem, vagy alig kapott volna szavazatot.
2022. szept. 16. 08:19
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Erős mezőny:)) nagy dobogó kellene, mert fej fej mellett haladnak:))

A fotóművész Gréczy?:) Mint kultúra felelős...

2022. szept. 16. 08:37
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Torockai szavazatain csodálkozom, semmi balhé, semmi kiugró ügy és mégis "jól áll" szavazatok számában. Nem értem...
2022. szept. 16. 09:14
 14/27 anonim ***** válasza:
3%
13 Bohóczkai született géniusz ezen a téren. Évek óta az egyik legelutasítottabb politikus a közvéleménykutatásokon - pedig tényleg nem csinál semmit. Csak szívja a közpénzt és habzik a szája. Lehet, pont ezért...
2022. szept. 16. 09:18
 15/27 anonim ***** válasza:
22%
#13 Pont azért.Bizonyos réteg az ilyen operett bohócokat szereti, mint Hadházy.Földön fetreng a tv székházban.Nem tesz esküt, nen veszi fel a mandátumát, aztán sír, hogy nem "dolgozhat" a parlamentben, az emberektől kunyerál milliós összegeket, mert nem akar elmenni dolgozni.Egy bizonyos réteg az ilyeneket becsüli.
2022. szept. 16. 10:37
 16/27 anonim ***** válasza:
40%
#15: Ráadásul autóra kunyerál.
2022. szept. 16. 13:06
 17/27 anonim ***** válasza:
4%

Az előzőekkel ellentétben én pontosan értem, hogy Bohóczkai miért utálatos alak sokak szemében.

Ami viszont megdöbbent, hogy Hadházyt ennyien bejelölték. Bár gondolom, valójában fideszesek lehettek, akik haragszanak rá, amiért több korrupciós ügyüket leplezte le az elmúlt 12 évben mint a komplett ügyészi apparátus!

Vagy olyan balosok, akiknek vajacska van szintén a fején (és haragszanak, mert Hadházy korrupcióban nem tesz különbséget pártalapon).

Megértem, hogy fáj, hogy ellensége minden korrupt, tolvaj bűnözőnek, akár Fideszes, akár DK-s, akár MSZP-s az illető, és a fővárosi parkolási ügyeket sem kezelte elnézőbben mint a fideszes mocskot!

2022. szept. 16. 13:28
 18/27 anonim ***** válasza:
74%

Látom sokan nem nőttek még ki az ovi felsőcsoportból és a politikusok neveit alakitgatva "szórakoznak". Azt minősíti aki bohockainak, jákobnak stb hív másokat.

Kíváncsi lennék egyébiránt azok navére akik ezt kitalalták. Érdekes lenne ha az ő neveket is kicsit alakíthatnánk.

Mondjuk 2 kivétel azért van nálam, de nem több. Ennek is oka van. Az egyik Fleto. Ezen nincs mit magyarázni. A másik neandermüller aki nem veszi emberszámba a keresztyén fehér embert. És életútja is egy utolsó megvetendő nulla. Saját szavaival elmondta,, hogy köze nincs az önkormányzatisághoz. Eltelik pár hónap, indul a választásokon és sok (nem minősítem)... megválasztja. Igazi "karrier" azóta is a pályálya. Pffff 🤮

2022. szept. 16. 14:23
 19/27 anonim ***** válasza:
56%
pályája
2022. szept. 16. 14:25
 20/27 anonim ***** válasza:
5%
19-es, aki álnéven él, az szerintem speciális eset. Bohóczkait valójában Tóthnak hívják, csak megváltoztatta a nevét, mert szégyelli a tót (szlovák) származását.
2022. szept. 16. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!