Melyik koemánypárti politikus a legkarakteresebb az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
#magyar politika #Karakteres Politikusok Hazánkban
2022. szept. 9. 10:32
A kérdező szavazást indított:
Németh Szilárd
Semjén Zsolt
Hollik István
Kocsis Máté
13 szavazat
1/8 A kérdező kommentje:
kormánypárti*
2022. szept. 9. 10:33
2/8 anonim válasza:
Hát bocs de ezek ilyen felhozatalból épeszű ember nehezen választ.megjelöltem az elsőt..
3/8 anonim válasza:
Mind kedvelem. Legjobban az első kettőt. Semjén is the best😍
5/8 anonim válasza:
Kósa Lajos és nemülökkokainosokközé Tamás, miért nincs a listán?
6/8 anonim válasza:
Karakteres kormánypárti politikus! :-)))))) Nagyon jóóóó! :-))))))
Hát hogy lenne már karakteres bárki? Benne van a munkaköri leírásukban, hogy orbán viktor tacskói kell legyenek, saját gondolatok nélkül végrehajtva a főnök utasításait.
Összesen kettő darab fideszes politikustól hallottam valaha markáns SAJÁT gondolatokat megfogalmazni: Navracsicstól és Lázár Jánostól.
Mindketten jól meg is voltak büntetve érte: Navra Tibcsit kilőtték Brüsszelbe, Lázárt hazaküldték a tanyára büntetésből.
Sajnos szerintem megértették, hogy pofa súlyba, és ebben a ciklusban, újabb lehetőséget, miniszteri tárcát kapva mostmár ők is kussolni fognak.
8/8 anonim válasza:
Ebben az értelemben: "Olyan, aminek sajátos jellege van; jellegzetes formájú, ízű stb" Sziszinek elég jellezgetes formája van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!