Ellenzékiek ti reménykedtek valamiben vagy teljesen belenyugodtatok a Fidesz előrelátható több évtizedes kormányon maradásába?
31-es,azt még hozzátenném hogy majd 8 éveg tanultam ezekért az egyetemen..BSc meg Msc..Megdolgoztam a jó fizetésért..Mellette dolgoztam is,s igen egyetem mellett a kétkezi munka sem volt büdös.Te mit tettél hogy sikeres legyél?Az iskolákat meg orvoslat felhozni meg populista..Hány éves vagy?19?Éltél 2010 előtt?Szerinted akkro nyugati oktatás volt,meg nyugati egészsegügy?Nézd már meg hol volt..Ahogy azt is nézd meg hogy pl. a BKV bérlet ára 2004-2010 között megduplázodott..De a minimalbér csak 50%-ot emelkedett..2010 óta a bérlet ára változatlan,de a minimalbér több mint megduplázódott..
De vegyük a tényeket..2009-ben br.75.000 volt a minimálbér s 280 Ft az euro..Ergó kb 270 euro volt a fizetésed..Most br
200.000 a minimálbér s 400 Ft egy euro..Azaz olyan 498 euro a jövedelmet..Tavaly amikor 330 ft környékén volt az euro ez még majdnem 600 euro is volt..Ezek meg tények..Ahogy az is hogy a benzin 2010-ben 310 Ft volt..A minimálbér 75.000..2021-ben a benzin ára 400 Ft volt,a minimálbér meg 180.000..Érdemes utána számolni melyik a jobb..Ha tudod mit jelent a nomináljövedelem emelkedése...
- Korengedményes nyugdíjak megadóztatása
- Rokantnyugdíjasok megalázása és a járandóságuk megfelezése hazug indokok alapján
- Trafikosok kifosztása, trafikok kiosztása a klientúrának hazug indokokkal (azóta egy hang nincs a dohányzás káros voltáról)
- Játékgépek betiltása, aztán a kaszinók haveroknak való átjátszása hazug indokok alapján. (azóta a játékszenvedély nem téma)
- Különleges gazdasági övezetek, amikkel ellenszolgáltatás nélkül kifosztotják azokat a településeket ahova valami értékes települt.
- Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházások, hogy még vizsgálni se lehessen nem történt-e valamilyen disznóság.
A BKK bérlet ára meg nem a kormányon, hanem a budapesti városvezetésen múlik.
Amúgy egészen érdekesen zsonglőrködsz a fizetési adatokkal. Mondok én is egyet.
2009-ben a minimálbér a bruttó átlagkereset 35,8 %-a volt. 2021-ben 38,1 %. Az nem egy nagy emelkedés. Pláne, hogy 2009-ben gazdasági világválság volt, aztán ahogy Viktor Győzövics fogalmazott jött a 7 bő esztendő, amikor ingyen volt a pénz a világban. Bebaszott volna, ha még abból sem lettek volna képesek minimálbér emelkedést produkálni.
És ha szerinted a benzin ára 400 Ft volt tavaly, akkor miért kellett 480 Ft-ban maximálni novemberben?
#33 akkor tegyük hozzá azt is, hogy 2000-ben (első orbán kormány) 25000 forint volt a minimálbér és kb 260 forint 1 euro. Ez pedig cc 95 euros fizetés.
Nem tudom, hogy te hazudsz-e arról, hogy hol végeztél esetleg csak átlébecoltad a statisztikát a főiskolán vagy csak az ország egyik legjobb egyetemén ilyen színvonaltalan az oktatás?
Mazsolázhatunk a ksh adataiból hogy alátámmasszunk dolgokat de ez nagyon szakmaiatlan. Kérlek hagyd abba, mert ezzel a bme-t becsmérled. Az epam-ot nem említem ők sosem a magas színvonalú szakmaiságról voltak híresek. Oda jó lehetsz...
Hihetetlen mennyire nem képes az ellenzék 1.feldolgozni hogy a padlót is felmosták velük.2Megújulnj..
Nekem ne papoljon olyan ellenzék demokráciáról amely a győzelem érdekében a nácikkal is összefogott aztán meg most is flusztrált arrogáns faszok..Dolgozzátok fel gyerekek..Ne rinyáljatok nőjjetek fel..Tessék egy új ellenzéket létrehozni. Mert ezekkel legközelebb 4/5-e lesz a Fidesznek..Vannak nyugati barátaink..Az hogy a Fidesz 210kw-ba korlátozta a kedvező árakot na az nincs külföldön ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!