Könnyen belenyugodtál, hogy megbuktál forgalmin?
Ha megbuktál...
Én szerdán voltam az első forgalmi vizsgámon, (b.kat)
És még mindig ezen örlődöm, hogy megbuktam :((
Egy "semmiség" miatt....
Pedig irtó rendes volt a vizsgabiztos és ráadásul a legkönnyebb utvonalat huztam!!!
Attól tartok a következőn nem lesz ekkora szerencsém!:(
Most csak én vagyok ennyire lelkis ez miatt?
Vagy más is volt/van igy vele?
20/L
Nem buktam meg :D
Én M kategóriát csináltam 14 évesen (most 15 vagyok) aztán nagyon paráztam meg minden de aztán sikerült.
nem kell idegeskedni, próbálj meg megnyugodni.
Én is pont így voltam... (és én is a legkönnyebb útvonalon mentem és az utolsó kanyarban buktam meg kb. ... azt hittem felrobbanok a dühtől)
Majd mikor másodszor is megbuktam már kevésbé éreztem hibásnak magam. (itt az első kanyarban buktam meg) :D
Harmadjára lement a stressz és lazán átmentem. :)
Én is pont 20 voltam. Immáron 4 éve van jogsim, és imádok vezetni. :)
A volán mögött érzem magam igazán nőnek és szabadnak!!! :)
Úgyhogy csak lazán, sikerülni fog neked is. :)
Pont ez az, hogy semmi izgalom nem volt bennem! Annyira lazán vezettem, tökéletesen, és az utolsó 10percben buktam meg, mert a külső sávból a belső fele kanyarodtam, de nem oda akartam (tényleg) mert tudtam, hogy a külsőbe kell, csak kis ivben vettem be a kanyart:((
Na azért remélem másodikra sikerül!!!!!
Köszönöm a biztatást!:)
14.40-es azért remélem nekem 2.ra meglesz:)))
De jó neked, hogy már megvan!:)
Utolsó! Köszi a biztatást :D Akkor nem csinálok lelkiismereti kérdést :D :D
Én nem buktam meg de a haverom igen.
És nem forgalmin hanem egézségügyin
Pedig az a legkönnyebb
Ő nem lelkizett hanem gyakorolt 2hét után elment és letette :)
Énis megbuktam egyszer a forgalmin mert nagyon izgultam :S Ezután vettem +2 órát és másodszorra hibátlanul ment:D
2 napig énis mérges voltam , de utólag mégis örültem h megbuktatott mert ugye az ember a hibáiból tanul :) és sokkal magabiztosabban ment a +órák után a 2. vizsga. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!