Én nagy motorra vizsgáztam szép napos időben és 1 kamionos miatt húztak meg, ugyanis átjött a sávomba index nélkül és "nem fékeztem időben" Leszartam az egészet. Eltelt pár hét...következő vizsga esős borús idő.Minden piros lámpánál rágóba léptem. De akármikor ha vezetek magabiztos vagyok ugyanis a lehető legszarabb időben vizsgáztam mert muszáj volt, így nem félek elindulni. Ha Szakad , ha borús, ha tűz a nap. Ha kell neked az a jogsi úgyis meglesz minnél hamarabb;) Kell neked az a jogsi??? NA HAJRÁ!!!
2010. márc. 19. 19:43
12/16 anonim válasza:
Én nem buktam meg. Én kb 1 éve csináltam meg a jogosítványt és minden elsőre sikerült fő , hogy nyugdt légy. Szoritok, hogy a 2. sikerüljön.
2010. márc. 20. 12:11
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
A nyugodtsággal nem volt gond, mert teljesen nyugodt voltam:) Remélem a következőnél is az leszek!
2010. márc. 20. 12:48
14/16 anonim válasza:
én is megbuktam egy hülyeség miatt!
egy gyalogos velem háttal ált a járdaszigeten én megáltam a gyalogos átkelő hely előt a többi gyalogos átkelt utána elindultam én is ok fasza ezt igy kell
levezettem a vizsga időt és közölte velem a vizsga biztos hogy megbuktam mert nem attam elsbbőséget a gyalogosnak elkeztem vitatkozni vele hogy ez hülyeség erre én ne vitatkozzak vele mert a döntése végleges kiszált a kocsiból énis kiszáltam és telibe vertem mert nagyon felidegesített nem tett feljelentést de viszont ott a büdös életbe nem vizsgáztam volna le ezért átmentem egy másik megyébe és ott sikerült egyből
2010. máj. 23. 16:41
15/16 anonim válasza:
Ma buktam meg, és teljesen összetörtem. Minden okkal történik, szóval nem lehetett véletl
2015. aug. 5. 22:09
16/16 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok ismét. Szerdán sikerült másodszorra a forgalmi vizsgám. Minden simán ment, a vizsgabiztos is nagyon jó fej volt. Igyekeztem mindent kizárni és sikerült is. Még a parkolások is tökéletesek voltak. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!