Szerintetek lesz egy kivándorlási hullám?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy a magas rezsi és ingatlan árak miatt az emberek egy jelentős része jövőre év elején elgondolkodik, hogy menjen külföldre. Szerintetek lesz akkor mint 2008ban ami volt?2022. szept. 14. 11:53
2/9 anonim válasza:
Külföldön is magas a rezsi, szóval ezért biztosan nem lesz.
3/9 anonim válasza:
Nem hinném, az a helyzet, hogy nyugatabbra is most szívnak rendesen a rezsiárak miatt.
4/9 anonim válasza:
Hová vándoroljanak ahol nem magas a rezsi és az ingatlan kérdező?
7/9 anonim válasza:
Én áprilisban költöztem ki, itt is panaszkodnak Hogy Minden mennyire rohadt drága lett, de mégis Minden hónapban megmarad a számlámon minden kiadás után 1600 euro...
8/9 anonim válasza:
Orbán és sleppje 2010 óta van hatalmon. Aki akart, az már lelépett miattuk. nem a mostani rezsik miatt fognak.
9/9 anonim válasza:
Már van, csak a hülyék maradnak itt és a szolgalelkűek. Mindenki más kimegy 3-4x annyi pénzt keresni és egy normális társadalomban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!