11/23 anonim válasza:
12
még direkt oda is írom, hogy "nem te, hanem általános alany", de azért is!
Kegyetlen vagy😂
12/23 anonim válasza:
Persze, hisz a legkiválóbb nem nyugati nép vagyunk, a világ talán legszebb nyelvével, a legkiemelkedőbb kulturális, tudományos eredményekkel a világon. A történelmünk is gazdag, az ország fekvése is jó. A közerkölcs kiemelkedő világszinten, pl. mienk volt az első kisebbségi törvény, nagyon befogadó nép vagyunk.
13/23 anonim válasza:
12, te kezdtél el belemagyarázni olyanokat a véleményembe amit én nem gondoltam bele... Persze gondolhatod, hogy én mást gondolok mint amit mondok, hogy gondolok, csak... minek?
15/23 anonim válasza:
14
Amit írtál, abból ez következik, ha belegondoltad, ha nem.
16/23 anonim válasza:
Ige, határozottan büszke vagyok rá. Elég erős öntudattal, belső békével, jól megválaszott, jó emberekből álló baráti társasággal, alkotó szellemű, intelligens, jóindulatú és cselekvő magyar emberekkel vettem magam körül és ezért is van ez. Tisztában vagyok azzal, hogy milyen problémákkal küzd a társadalom és azzal is, hogy a magyarságukat sokan nem tudják a politikától szétválasztani. De ez van, nekik ez jutott. Nekem ez. De tettem is érte, hogy így legyen. És nem járok szavazni, egyetlen pártot sem támogatok, nem is fogok. De Magyarországra büszke vagyok és örömmel mutatom be külföldi ismerősöknek is az ország értékeit. Mert rengeteg értékes dolog van itt, sok jó és értékes ember. Aki pedig ezt nem látja, az ő vaksága. Én látom és tapasztalom. Ez van.
17/23 anonim válasza:
Nem. Miért kéne erre büszkének lenni?
18/23 anonim válasza:
Azért a nobel díjas tudósok között elég sok volt a zsidó, amik elmenekültek magyarországról.
A többi amit leírtak, szép tájak stb. nem túl különleges.
Szerintem semmi extra nincs a magyarságban. Nem azt kell nézni hogy mi volt 100 éve, hanem azt hogy mi van most.
19/23 anonim válasza:
16, neked lehet. Másnak nem feltétlen.
20/23 anonim válasza:
nincs mire büszkének lenni, annál inkább szégyenkezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!